Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

«Με αυτοπεποίθηση μπορούμε τη νίκη»

Την πεποίθηση ότι έχουν την ποιότητα να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να πάρουν τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο εξέφρασε ο Συρίλ Καλί, ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης (9/12).

«Με αυτοπεποίθηση μπορούμε τη νίκη»
Την άποψη ότι αν πιστέψουν στη νίκη θα μπορέσουν να πάρουν το πολυπόθητο τρίποντο κόντρα στον Πανιώνιο στην αναμέτρηση που θα ρίξει την αυλαία της 14ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας εξέφρασε ο Συρίλ Καλί.

Ο Γάλλος αμυντικός του Παναιτωλικού τόνισε πως το κλειδί για την εν λόγω αναμέτρηση είναι η αυτοπεποίθηση και να δείξουν ότι θέλουν περισσότερο από τους αντιπάλους τους το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο:
«Αυτό που μετράει είναι η πίστη για τη νίκη. Όλοι έχουν διάθεση να το παλέψουν και αν το κάνουμε αυτό τότε πιστεύω ότι θα πάρουμε τη νίκη».

Για το ποιο είναι το κλειδί για τη νίκη:
«Το κλειδί είναι η αυτοπεποίθηση. Πρέπει να θέλουμε το ματς περισσότερο απ' τους άλλους. Έχουμε την ποιότητα να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και αν το δείξουμε μέσα στο γήπεδο μπορούμε να πάρουμε τη νίκη».

Για το τι θα πρέπει να προσέξουν στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο:
«Έχω δει στα γρήγορα τον αντίπαλο. Έχουν μεγάλη εμπειρία. Παλεύουν όλα τα ματς μέχρι το τέλος. Το δυνατό τους σημείο είναι ότι εκεί που δεν ελέγχουν το παιχνίδι δίνουν τα πάντα».

Για το αν υπάρχει κάποιος που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή:
«Ξέρουμε ότι ο αντίπαλος είναι καλός αλλά δεν μπορώ να εστιάσω σε κάποιον παίκτη. Έχουμε καλή ομάδα και πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον Πανιώνιο ως ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: