Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

«Γλυκοκοιτάζει» Φουρλάνο ο Άρης!!

Την περίπτωση του Σπύρου Φουρλάνου εξετάζουν στον Άρη εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Παράλληλα, η «ΚΜΑ» εμφανίζεται δυσαρεστημένη από την στασιμότητα που υπάρχει στο θέμα του επενδυτή.

«Γλυκοκοιτάζει» Φουρλάνο ο Άρης
Την ώρα που στον Άρη βρίσκονται εν αναμονή διοικητικών εξελίξεων, στο ποδοσφαιρικό τμήμα έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ της ομάδας.

Ψηλά στη σχετική λίστα βρίσκεται το όνομα του Σπύρου Φουρλάνου, ο οποίος είναι πιθανό να τους απασχολήσει μέσα στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο 20χρονος χαφ, ο οποίος το καλοκαίρι έφυγε ως ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό για την Κλαμπ Μπριζ, δεν έχει καθόλου χρόνο συμμετοχής και ο σύλλογός του ψάχνει ομάδα να τον παραχωρήσει για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Η συγκεκριμένη περίπτωση, όπως και άλλες που αφορούν τα μεταγραφικά, εξαρτάται καθαρά από τις εξελίξεις που θα σημειωθούν στο θέμα του υποψήφιου επενδυτή. Σε κάθε περίπτωση, όμως, η περίπτωση του Φουρλάνου μόνο αδιάφορους δεν αφήνει τους Θεσσαλονικείς.

Εν τω μεταξύ, η στασιμότητα που υπήρξε μετά την εκδήλωση του ενδιαφέροντος του Γιάννη Κωνσταντινίδη οδήγησε την «Κοινωνία Μελών Αρη» στην απόφαση να εκδώσει (ίσως και μέσα στην μέρα) ανακοίνωση με την οποία θα καλεί τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Δημήτρη Ηλιάδη, να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Τα μέλη του Δ.Σ. της «ΚΜΑ» παρουσιάζονται δυσαρεστημένα από τη στασιμότητα που υπάρχει, δυσαρέσκεια που μεγάλωσε μετά τη γραπτή δήλωση του υποψήφιου επενδυτή, ο οποίος επί της ουσίας δεν ανέφερε το παραμικρό για την ενδεχόμενη επένδυσή του στον σύλλογο.

Πέραν της υπόθεσης Κωνσταντινίδη, για την οποία επί του παρόντος υπάρχουν μόνο σκιές, είναι πιθανό να ζητηθεί πληροφόρηση και για τον πλουσιότερο άνθρωπο της Βολιβίας, Μαρσέλο Κλάουρε, ο οποίος φέρεται να έχει κινήσει τις διαδικασίες εμπλοκής του στον Αρη, εφόσον το επιτρέψει η ΕΠΟ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: