Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

«Η ομάδα χρειάζεται περισσότερο πάθος»

mpaniotis-610x400
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Χάρης Μπανιώτης, ο οποίος τιμήθηκε χθες (8/12) στο γήπεδο της Τούμπας για την προσφορά του στον “Δικέφαλο”.
Αναλυτικά είπε:
Για το γεγονός πως τον τίμησε ο ΠΑΟΚ:
“Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα που με θυμήθηκε. Όλοι οι παίκτες που έχουν περάσει από τον ΠΑΟΚ έχουν δώσει κάτι στον σύλλογο έτσι και εγώ. Ήταν μια από τις σπουδαιότερες στιγμές της ζωής μου. Όλοι με φέρθηκαν φανταστικά. Ένιωσα τόσο υπέροχα μέσα μου που ξαναπάτησα στο γήπεδο μετά από τόσο καιρό”.
Για τις διαφορές που είχαν τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ από την εποχή του:
“Υπήρχαν τεράστιες διαφορές στα αποδυτήρια. Τα παιδιά που αγωνίζονται στο ΠΑΟΚ είναι λίγο πιο τυχερά από εμάς όπως και εμείς ήμασταν τυχερότεροι από τους παλαιότερους”.
Για το πάθος που πρέπει να δείχνουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ:
“Θα ήθελα τα παιδιά να παίζουν με λίγο παραπάνω πάθος χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ. Στην εποχή μου οι παίκτες έμεναν πολλά χρόνια στον σύλλογο και δενόντουσαν παραπάνω. Εγώ προσωπικά έμεινα στην ομάδα πάνω από 10 χρόνια. Έπαιζα στον ΠΑΟΚ από το 1974″.
Για τις στιγμές που θυμάται στον ΠΑΟΚ:
“Θυμάμαι ένα γκολ που είχα βάλει με το Αιγάλεω. Ήταν ένα γκολ στο τέλος του παιχνιδιού και μας βοήθησε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Ήμασταν μια πολύ δεμένη και δυνατή ομάδα και αξίζαμε το πρωτάθλημα. Υπάρχουν στιγμές που δε μπορώ να ξεχάσω ποτέ”.
Για την μεταγραφή που είχε πάρει στον Ολυμπιακό:
“Είχα πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό που πλήρωνε πολύ καλά. Είχα φύγει από τον ΠΑΟΚ για να τον βοηθήσω και θεωρώ πως το έκανα”.
Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης:
“Η ομάδα έδειξε πως ήθελε να κερδίσει το παιχνίδι. Δημιούργησε προϋποθέσεις και φάσεις αλλά ήταν άτυχη. Ο Απόλλωνας μου θύμισε την ομάδα στην εποχή μου που δε τη κερδίζαμε ποτέ. Δεν ήθελε απλά να μπει η μπάλα, καθώς το σκορ θα μπορούσε να είναι ακόμα και 4-0. Έχει και έναν καλό τερματοφύλακα ο Απόλλωνας, τον Τζόρβα. Σίγουρα θα πρέπει να τα κερδίζει τέτοια παιχνίδια ο ΠΑΟΚ άμα θέλει να διεκδικεί πρωτάθλημα όμως και η τύχη έπαιξε τον ρόλο της”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: