Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

«Έβρεξε» γκολ!!

Πολλά γκολ σημειώθηκαν στα δύο τελευταία παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής στην Κύπρο. Η ΑΕΚ έφερε ισοπαλία με την Ένωση Παραλιμνίου, ενώ η Α.Ε Κιτίου έβαλε πέντε στην τελευταία της βαθμολογίας Αλκή.

«Έβρεξε» γκολ
Τρομερή παραγωγικότητα στα δύο τελευταία παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής στην Κύπρο, όπου σημειώθηκαν έντεκα τέρματα. Η ΑΕΚ έφερε ισοπαλία με την Ένωση Παραλιμνίου και δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς που θα τη βοηθούσαν να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο άλλο παιχνίδι η Α.Ε.Κιτίου έριξε πεντάρα στην τελευταία της βαθμολογίας Αλκή.

ΑΕΚ-Ένωση Παραλιμνίου 2-2

Δεν… έχανε με τίποτα ο Αράμπα.

Με τον Αράμπα να αρνείται να ηττηθεί η ΑΕ Κουκλιών έφερε ισοπαλία 2-2 με την Ένωση Παραλιμνίου για την 12η αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας της Κύπρου και ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη.

Από την άλλη η Ένωση Παραλιμνίου δεν κατάφερε να πάρει το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο, μετά την επικράτηση της με 1-0 επί της Δόξα Κατωκοπιάς και έμεινε στους έξι βαθμούς και παράλληλα στη ζώνη του υποβιβασμού.

Aλκή-Α.Ε Κιτίου 2-5

Με τον Ρέινα να σκοράρει και να πασάρει στο καλύτερο -ίσως- βράδυ της καριέρας του η Α.Ε. Κιτίου φιλοδώρησε με πέντε γκολ την τελευταία της βαθμολογίας Αλκή και ανέβηκε στην 9η θέση της βαθμολογίας.

Παρότι η Αλκή αντέδρασε με πρωταγωνιστή τον Λίλλη και πήγε στην ανάπαυλα με το σκορ στο 2-2, ο Ρέινα πήρε από το… χέρι την ΑΕΚ και το σκορ έφθασε στο 2-5, ενώ άφησε την αντίπαλό της στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα με έναν βαθμό.


Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής

Παρασκευή 6/12

Δόξα Κατωκοπιάς- Α.Ε. Λεμεσού 0-1

Σάββατο 7/12

Εθνικός Άχνας- ΑΠΟΕΛ 0-2
Ανόρθωση- Άρης 1-0
Απόλλων Λεμεσού- Νέα Σαλμίνα 1-2

Κυριακή 8/12

Ομόνοια- Ερμής 2-2
ΑΕΚ- Ένωση Παραλιμνίου 2-2
Αλκή- Α.Ε. Κιτίου 2-5 Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: