Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Κοτσόλης:"Εξαλείψαμε τα κενά διαστήματα"

Στην εξάλειψη των κενών διαστημάτων που είχε στα προηγούμενα ματς ο Παναθηναϊκός, στάθηκε ιδιαίτερα ο Στέφανος Κοτσόλης, μετά τη νίκη επί της Καλλονής

Κοτσόλης:
Ο πορτιέρο του Παναθηναϊκού, για δεύτερη σερί Κυριακή, κάθισε κάτω από τα δοκάρια του "τριφυλλιού" και δεν χρειάστηκε, να επέμβει παρά σε ελάχιστες περιπτώσεις στον αγώνα με την Καλλονή. Ο έμπειρος πορτιέρο, στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα στάθηκε ιδιαίτερα, στα θετικά στοιχεία που έβγαλε σε αυτό το ματς η ομάδα του, αλλά και στην γενικότερη προσπάθεια που γίνεται στον σύλλογο.

«Ήταν μια καλή εμφάνιση. Βγάλαμε στο παιχνίδι αυτό που θέλαμε, πρέσινγκ, κυκλοφορία και καλές ευκαιρίες. Εξαλείψαμε τα κενά διαστήματα των προηγούμενων αγώνων. Όντως βγάζει υγεία, γίνεται τεράστια προσπάθεια από τους παίκτες εντός αγωνιστικού χώρου και από τους ανθρώπους του συλλόγου εκτός γηπέδου και προσπαθούμε να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας».

Όσο για την προσωπική του απόδοση, ο Κοτσόλης τόνισε: «Δεν είναι θέμα δικαίωσης. Δουλεύω και βάζω πάντα την ομάδα πάνω από τις προσωπικές φιλοδοξίες» και πρόσθεσε αναφορικά με την προσπάθεια για την κατάληψη της 2ης θέσης: «Δε θέλω να μιλήσω τώρα για τη δεύτερη θέση. Όλα τα ματς είναι δύσκολα και χρειάζεται αυτοσυγκέντρωση».


Κουτρουμπής: «Κακή παρένθεση με Απόλλωνα»

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την στήριξη του

Ο Γιώργος Κουτρουμπής μιλώντας μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με την Καλλονή, υποστήριξε πως ο αγώνας με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, ήταν μια κακή παρένθεση και υπογράμμισε, πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θέλουν το απόλυτο μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος: «Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά το ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε νωθρά, αλλά μετά πήραμε μια άνετη νίκη. Ήταν μια κακή παρένθεση ο Απόλλων. Ο προπονητής μας είπε τι πρέπει να βελτιώσουμε, το κάναμε και φτάσαμε στο 4-0. Ευχαριστούμε τον κόσμο, κάνουμε ό,τι μπορούμε για να του δώσουμε χαρά».

Αναφορικά με το ματς κόντρα στον Ατρόμητο, ο Γιώργος Κουτρουμπής, τόνισε: «Για το ματς με τον Ατρόμητο: «Είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Μέχρι τη διακοπή θέλουμε να κάνουμε το απόλυτο. Είναι νωρίς να μιλήσουμε για τη δεύτερη θέση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: