Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Αιχμές Σφαιρόπουλου για παίκτες!

Δυσαρεστημένος από τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τους αγώνες κάποιοι από τους παίκτες του Πανιωνίου ήταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά τη νίκη της ομάδας του από τον Κολοσσό.

Αιχμές Σφαιρόπουλου για παίκτες
Στην κακή… πνευματική προετοιμασία κάποιων παικτών του Πανιωνίου στάθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά την επικράτηση των «κυανέρυθρων» επί του Κολοσσού στη Νέα Σμύρνη, για την 9η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ. Ο Έλληνας κόουτς εξήγησε πως θα πρέπει να αντιμετωπίζουν καλύτερα τους αγώνες, ενώ στάθηκε και στον καταλυτικό ρόλο που είχε η επιστροφή του αρχηγού της ομάδας, Μάριου Μπατή στην αγωνιστική δράση.

«Το συμπέρασμα από τον σημερινό αγώνα είναι ότι κάθε ματς χρειάζεται ιδιαίτερη και πνευματική προετοιμασία. Προερχόμασταν από πολύ σημαντική νίκη, αλλά στο μπάσκετ πάντα υπάρχει η επόμενη ημέρα, είτε προέρχεσαι από καλή ημέρα, είτε από κακή. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν κάποιοι παίκτες μας, από τους οποίους δεν έμεινα ευχαριστημένος από την πνευματική προετοιμασία και την κατάσταση τους. Πιστέψαμε όταν πήραμε διαφορές στο σκορ ότι το παιχνίδι θα είναι εύκολο και δεν παίξαμε καλή άμυνα. Δύο, τρία παιδιά πρέπει να αντιμετωπίζουν καλύτερα τους αγώνες. Ευελπιστώ ότι παρατηρήθηκε σήμερα και δεν θα επαναληφθεί. Σήμερα καταλάβαμε πόσο μας έλειψε ο αρχηγός μας», είπε ο προπονητής των Νεοσμυρνιωτών και πρόσθεσε:

«Ο αντίπαλος μας είναι φανερά βελτιωμένος και αξιόμαχος. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την νίκη. Πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι για σειρά δυνατών αγώνων. Πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό τον τομέα. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την συμπαράσταση του, αποτέλεσε σήμερα τον έκτο παίκτη μας».

Από την πλευρά του ο αρχηγός του Πανιωνίου, Μάριος Μπατής, που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση έπειτα από τον τραυματισμό του στα τέλη του Οκτώβρη, είπε: «Γνωρίζαμε ότι ο Κολοσσός είναι πολύ καλή επιθετική ομάδα, που σκοράρει πολλούς πόντους. Ξέραμε, επίσης, ότι μπαίνει πολύ δυνατά στα δεκάλεπτα και ότι είναι βελτιωμένος με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον κόουτς Πρίφτη. Δύο, τρεις φορές, που προηγηθήκαμε με εννέα πόντους, δεν προσπαθήσαμε για το κάτι παραπάνω και ο Κολοσσός βρήκε τρόπους να μείνει στην διεκδίκηση της νίκης. Κρατάμε την νίκη, έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς την προσεχή Τετάρτη (11/12) με αντίπαλο την Μπεσίκτας στο Ελληνικό για το Eurocup».

Δεν υπάρχουν σχόλια: