Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Brasileiro: Υποβιβάστηκε η Φλουμινένσε!! (videos+photos)

Στη σκιά της τραγωδίας, με το θάνατο φιλάθλου στην Κοριτίμπα, η περσινή πρωταθλήτρια Φλουμινένσε υποβιβάστηκε στη Β’ Κατηγορία.
Μόλις ένα χρόνο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος του Brasileiro η «Φλου» δεν μπόρεσε να διατηρηθεί στην κατηγορία, αν και κατάφερε να επικρατήσει και μάλιστα με ανατροπή της Μπαΐα, εκτός έδρας (43’ Ουίλιαμ Μπάρμπιο / 56’ Βάγκνερ, 87’ Σαμουέλ). Αντ’ αυτής σώθηκε η Κρισιούμα, που επίσης ηττήθηκε, με 3-0 από την Μποταφόγκο  (9’ Λοδέιρο, 68’ Ελίας, 88’ Ζέεντορφ). Σοβαρά επεισόδια, με έναν νεκρό και τρεις σοβαρά τραυματίες, είχαμε στο «Arena Joinville», αλλά η αναμέτρηση δεν διακόπηκε. Η γηπεδούχος Ατλέτικο Παραναένσε επιβλήθηκε με 5-1 της Βάσκο Ντα Γκάμα (5’ Μανοέλ, 44’, 82’, 86’ Έντερσον, 64’ Μαρσέλο / 42’ Εντμίλσον), με τον Έντερσον να αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος με 21 γκολ. Για ανθρωποκτονία κατηγορούνται πλέον φίλαθλοι που συνελήφθησαν από την αστυνομία, ενώ η αναζήτηση των ενόχων συνεχίζεται.
Στα υπόλοιπα ματς, η Κοριτίμπα κέρδισε με 1-0 τη Σάο Πάολο εκτός έδρας, με γκολ του Λούκας Κλάρο στο 29’, η Σάντος επιβλήθηκε με 3-0 της Γκοΐας επίσης εκτός έδρας (6’ Σίσερο, 45’, 77’ Μοντίγιο) και η Ατλέτικο Μινέιρο με τη Βιτόρια ήρθαν ισόπαλες, 2-2, στην επιστροφή του τραυματία Ροναλντίνιο (45’, 90’ πέν. Ροναλντίνιο / 4’ Μαρκίνιος, 6’ Μπιανκούτσι). Στο 0-0 «κόλλησαν» Ιντερνασιονάλ - Πόντε Πρέτα και Πορτουγκέζα - Γκρέμιο.



















Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: