Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Τσιώλης: «Δύσκολη εποχή για την ομάδα μας»

Τρίτη σερί ήττα για τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Σάκης Τσιώλης αντιλαμβάνεται πλήρως πως η ομάδα του βρίσκεται σε κακό φεγγάρι αυτή την περίοδο, αλλά δίνει σύνθημα ανασύνταξης.

Τσιώλης: «Δύσκολη εποχή για την ομάδα μας»
Την κακή αγωνιστική περίοδο του ΠΑΣ Γιάννινα παραδέχθηκε ο Σάκης Τσιώλης μετά τη νέα ήττα από τον Πανθρακικό. Ο τεχνικός του «Άγιαξ της Ηπείρου» αναφερόμενος στο σημερινό παιχνίδι, ξεκαθάρισε πως ουσιαστικά τα πάντα... τέλειωσαν στο πέναλτι και την αποβολή στο 30’.

Ο Καρδιτσιώτης προπονητής αναφέρθηκε στα μεταγραφικά και έδωσε σύνθημα ανασύνταξης, αρχής γενομένης από την προσεχή αναμέτρηση με τον Εργοτέλη.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το παιχνίδι: «Να δώσω συγχαρητήρια στον Πανθρακικό για τη νίκη του, αρχικά, και να του ευχηθώ καλή συνέχεια. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα, αφού για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι μείναμε με 10 παίκτες και δεχθήκαμε γκολ με πέναλτι. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε στο δεύτερο ημίχρονο και ίσως να μπαίναμε ξανά στη διεκδίκηση της νίκης, αν σκοράραμε στη φάση του Κάσες. Ήρθε και η δεύτερη αποβολή και πλέον τα λεπτά μέχρι το τέλος ήταν διαδικαστικά. Είναι μια δύσκολη εποχή για την ομάδα μας, πρέπει να ανασυνταχθούμε, να βελτιωθούμε και να δούμε τα προβλήματά μας. Πλέον, είναι καθοριστικό το ματς με τον Εργοτέλη».

Για τα μεταγραφικά: «Πάντα είναι αναγκαία η ενίσχυση, αλλά το θέμα είναι αν μπορούν να βρεθούν αυτήν την περίοδο έτοιμοι παίκτες, ώστε να μπορούν να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα. Θα μιλήσουμε με τον πρόεδρο και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Για την εικόνα του αγώνα μέχρι τη φάση του πέναλτι: «Ο Πανθρακικός ήταν καλύτερος, κυριαρχούσε στο γήπεδο μέχρι τη φάση του πέναλτι, είχε ευκαιρίες, απλά σε εκείνο το χρονικό σημείο είχε αρχίσει να αντιδρά η ομάδα κι ίσως, αν δε γινόταν το πέναλτι, να ήταν διαφορετικό τα ματς στη συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: