Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Η ατυχία «έκοψε» το μπάσκετ στον «σκληρό»!!

«Σκυλίσια Μέρα» με την μοίρα να παίζει άσχημο παιχνίδι σε έναν από τους 50 κορυφαίους παίκτες στην ιστορία του ΝΒΑ. Ένας από τους «σκληρούς» του ΝΒΑ, ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ, λύγισε σαν σήμερα το 1999. Στον αγώνα Philadelphia 76ers - Houston Rockets (83-73) o Μπάρκλεϊ τραυματίστηκε σοβαρά στον τένοντα, κάτι που σήμανε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση.
Ο τραυματισμός θα τον κρατούσε έξω για αρκετούς μήνες και το μόνο που κατάφερε ήταν να έχει ένα δοξασμένο φινάλε τον Απρίλιο του 2000 σε ένα και μοναδικό παιχνίδι που έπαιξε σαν «αντίο» με τους Γκρίζλις.
Ο Μπάρκλεϊ ήταν στα 36 του τότε και όλοι θεωρούσαν ότι λόγω δύναμης και σωματότυπου θα μπορούσε να παίξει κι άλλα χρόνια στο ΝΒΑ. Στην καριέρα του έχει ανακηρυχθεί σαν ένας από τους 50 καλύτερους παίκτες στην ιστορία του ΝΒΑ, ενώ πέντε φορές ήταν μέλος της κορυφαίας πεντάδας του πρωταθλήματος, αλλά και δυο φορές χρυσός ολυμπιονίκης.
Από το 1984-1992 αγωνίστηκε στους 76ers, στη συνέχεια από το 1992-1996 στους Phoenix Suns και τέλος από το 1996-2000 στους Rockets.
Επειδή ο τραυματισμός για κάθε αθλητή είναι άσχημο πράγμα, ας προσπαθήσουμε να το ελαφρύνουμε λίγο με ένα πιο ευχάριστο θα λέγαμε βίντεο, πάντα με πρωταγωνιστή τον Μπάρκλεϊ.




Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: