Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

«Στήριξη σε Καραΐσκο»

karaiskos-610x400
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο δημοσιογράφος, Γιάννης Μαυρόπουλος, για την κίνηση που έκανε η Εγνατία τηλεόραση να δημιουργήσει έναν τηλεμαραθώνιο για να βρεθούν χρήματα για τον Γιώργο Καραΐσκο.
Αναλυτικά είπε:
Βλέποντας ότι υπάρχει ανάγκη θεώρησα πως έπρεπε να πάρουμε τη πρωτοβουλία και να κάνουμε μια προσπάθεια. Ο τηλεμαραθώνιος θα διαρκέσεις από τις 21:00 μέχρι τις 00:00 η και παραπάνω άμα χρειαστεί. Υπάρχει μεγάλη συσπείρωση και πολλά θετικά μηνύματα από βετεράνους ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων της πόλης αλλά και άτομα της πολιτικής. Γίνεται τεράστια προσπάθεια, το πάνελ θα είναι ασφυκτικό και οι καλεσμένοι θα αλλάζουν συνέχεια. Θα έχουμε πλήρη ενημέρωση και από τους γιατρούς για να διαμορφώσουμε μια πλήρη εικόνα. Μίλησα με τη κόρη του Γιώργου και υπάρχει ένα αίσθημα αισιοδοξίας.
Περιμένουμε ο καθένας να προσφέρει ότι μπορεί. Βλέπω ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται και θέλω να περάσουμε παντού πως είμαστε μια πόλη μια ομάδα. Πρέπει να αφήσουμε τα χρώματα, το μίσος και τα πάθη και να γίνουμε ένα για τον Γιώργο Καραΐσκο”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: