Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Έρχονται αποφάσεις στον Άρη!!

Έκτακτο διοικητικό συμβούλιο έχεις οριστεί για σήμερα 9 Δεκεμβρίου στις 8 το βράδυ, ώστε να ενημερωθούν οι άνθρωποι του Α.Σ. Άρης για τις εξελίξεις στα θέματα της ΑΜΚ, αλλά και του επενδυτή.

Έρχονται αποφάσεις στον Άρη
Με σκοπό την ενημέρωση του Α.Σ. Άρης για τις εξελίξεις που υπάρχουν στην ΠΑΕ, κλήθηκε σε έκτακτη συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο σήμερα στις 8 το βράδυ.

Τα κύρια θέματα που θα συζητηθούν είναι η ανεπιτυχής αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και η γενικότερη «επενδυτολογία» η οποία έχει προκύψει της τελευταίες εβδομάδες.

Επιπλέον, γίνεται λόγος για λήψη σημαντικών αποφάσεων που αφορούν το μέλλον της ΠΑΕ.

Για το αποψινό Διοικητικό Συμβούλιο ο Ερασιτέχνης σε ανακοίνωσή του ανέφερε:

«Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο για σήμερα 9/12/2013 και ώρα 20:00 στα γραφεία του Συλλόγου έχει συγκαλέσει ο Πρόεδρος του ΑΣ ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης με κύριο θέμα την μη ενημέρωση του ΑΣ από τη Διοίκηση της ΠΑΕ για τη μη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, καθώς εξέπνευσε η προθεσμία αυτής και για τη μη ενημέρωση της έντονης φημολογίας που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες περί επενδυτή παρόλο που ζητήσαμε την Παρασκευή το πρωί 6/12/2013 με επιστολή μας ,με αρ. Πρωτ. 475, να μας ενημερώσουνε και επειδή οι ώρες που περνάει ο Σύλλογος είναι κρίσιμες, αναμένεται στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο να υπάρξουν σημαντικές αποφάσεις»

Δεν υπάρχουν σχόλια: