Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Τέλος η ΠΑΕ ΑΕΚ!!

Τίτλοι τέλους πέφτουν και επίσημα για την ΠΑΕ ΑΕΚ. Η Γενική Συνέλευση που έγινε στα Σπάτα ενέκρινε τον ισολογισμό εκκαθάρισης της εταιρείας και πλέον απομένουν τυπικά ζητήματα για να λυθεί οριστικά.

Τέλος η ΠΑΕ ΑΕΚ!
Στην ιστορική -όσο και αναπόφευκτη- απόφαση για να διαλυθεί και τυπικά η ΠΑΕ προχώρησαν στην ΑΕΚ.

Η τελευταία Γενική Συνέλευση της εταιρείας που έγινε στα Σπάτα (χωρίς την παρουσία του εκπροσώπου του Νίκου Νοτιά, αλλά με ποσοστό εκπροσώπησης των μετόχων 53,5% που επέτρεπε απαρτία) έριξε κι επισήμως τίτλους τέλους στην εταιρεία.

Παρόλο που υπήρξε αίτημα του Χάρη Οικονομόπουλου (το οποίο μετέφερε ο Ανδρέας Δημητρέλος) ν’ αναβληθεί η απόφαση για ένα μήνα, ώστε να έχει τελειώσει πρώτα η δίκη Ψωμιάδη, κάτι τέτοιο δεν έγινε δεκτό. Κι αυτό διότι, όπως εξήγησε ο Αλέξης Αλεξίου, ως εκπρόσωπος της Ερασιτεχνικής, αφενός η δίκη είναι ποινική (και η ΑΕΚ δεν μπορεί να περιμένει οικονομικό όφελος) και αφετέρου κανείς δεν εγγυάται ότι θα έχει τελειώσει σε ένα μήνα.

Αφού λοιπόν συμφώνησε με αυτό και ο εκπρόσωπος των Supporters, Μάκης Κασνακίδης κι απορρίφθηκε κι επίσημα το αίτημα, προχώρησαν οι διαδικασίες για να εγκριθεί ο ισολογισμός έναρξης και λήξης της εκκαθάρισης. Κάτι που έγινε με το συντριπτικό ποσοστό του 53% και επί της ουσίας δρομολόγησε τη λύση της ΠΑΕ.

Μια διαδικασία για την οποία απομένουν πλέον τυπικά ζητήματα ώστε να ολοκληρωθεί, όπως το να κατατεθούν τα πρακτικά της Γ.Σ. στη Νομαρχία και μετά την έγκρισή τους να μεταβιβαστούν στο Υπουργείο Ανάπτυξης για να δημοσιευθούν στο ΦΕΚ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: