Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Αυτός ο Παναθηναϊκός, μπορεί!!

Χαμόγελα στον Παναθηναϊκό για την εξαιρετική εμφάνιση και την πειστική νίκη με 4-0 επί της Καλλονής. Άνοιξε η όρεξη για Champions League, κρίσιμο το ματς με Ατρόμητο.

Αυτός ο Παναθηναϊκός, μπορεί!
Ο Παναθηναϊκός με την επιβλητική νίκη του με 4-0 απέναντι στην Καλλονή στο ΟΑΚΑ κι ακόμη περισσότερο με την εμφάνισή του γέμισε χαμόγελα αισιοδοξίας τους φίλους του. Οι «πράσινοι» άφησαν πίσω τους την προβληματική εικόνα που είχαν στη Ριζούπολη, απέδωσαν όμορφο ποδόσφαιρο και έφτασαν σε μία νίκη που τους επιτρέπει όχι απλώς να βλέπουν πιο καθαρά τα play offs, αλλά και να ονειρεύονται μέσω αυτών τη συμμετοχή τους στα προκριματικά του Champions League.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου είναι πλέον τέταρτη στη βαθμολογία και απέχει μόλις έναν βαθμό από τον τρίτο Ατρόμητο, τον οποίο υποδέχεται το Σάββατο στο «Απόστολος Νικολαΐδης» έχοντας την ευκαιρία με νίκη να αναρριχηθεί στην τρίτη θέση. Ο προπονητής του «τριφυλλιού» αυτή τη φορά ευελπιστεί πως δεν θα εμφανιστούν συμπτώματα χαλάρωσης που έχουν παρατηρηθεί μετά από άλλες καλές εμφανίσεις στο παρελθόν και θα συνεχίσει η ομάδα του στον ίδιο δρόμο.

Πρόβλημα οι κάρτες

Ο Ζέκα έφτασε τις έξι κάρτες με αυτή που δέχτηκε χθες κι έφτασε στο όριο τιμωρίας με δύο αγωνιστικές. Έξι κάρτες έχει και ο Τριανταφυλλόπουλος, ενώ τρεις έχει ο Κουτρουμπής.

Προχωρά το θέμα

Εντός της ημέρας αναμένεται να υπάρξει συνάντηση της νομικής συμβούλου της ΠΑΕ, Αθηνάς Μπαλωμένου, με τον δικηγόρο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, προκειμένου να παραδοθεί στην πλευρά του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ο πλήρης φάκελος με τα οικονομικά στοιχεία που έχει ζητήσει. Αυτός ο διαβιβαστεί στην κινεζική εταιρεία που ενδιαφέρεται να επενδύσει και αφού μελετηθεί θα αποφασιστεί αν θα μπουν στην ΠΑΕ. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε ρήτρα εμπιστευτικότητας, όπως γίνεται σε κάθε σημαντικό deal, προκειμένου να μη λέγονται και γράφονται πράγματα που δεν ισχύουν και αποπροσανατολίζεται ο κόσμος.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: