Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Θα έπαιρνε από χθες την πρόκριση!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος βλέπει μέσα από το sport-fm.gr την ιστορική νίκη του Ολυμπιακού κάτω από μία άλλη σκοπιά.

Θα έπαιρνε από χθες την πρόκριση!
*** Κοντεύουν να εξαντληθούν τα εγκώμια για τον Ολυμπιακό από χθες το βράδυ. Δικαιολογημένα. Γιατί είναι και η νίκη τεράστια, αλλά και η εικόνα της ομάδας φοβερή και τρομερή.

*** Απλά θα ήθελα να καταγράψω κάτι άλλο. Να το πάω λίγο πιο πέρα. Θεωρώ ότι το επόμενο βήμα του Ολυμπιακού πρέπει να είναι η ακόμη καλύτερη διαχείριση τέτοιων αγώνων. Γιατί πιστεύω ειλικρινά ότι ο Ολυμπιακός θα μπορούσε από χθες να εξασφαλίσει την πρόκριση!

*** Για την ακρίβεια δεν έχω καμία αμφιβολία! Μπορούσε να κάνει ένα 3-0, ίσως κι ένα 4-0! Θα μου πεις, πριν το ματς και με 0-0 ευχαριστημένος θα ήσουν. Βεβαίως! Μόνο που σημασία έχει τι γίνεται μέσα στο ματς. Και μέσα στο ματς, ο Ολυμπιακός έκανε μία εμφάνιση που πλησίασε το τέλειο για δεδομένα ομάδας που δεν είναι από τα θηρία του αγγλικού, ισπανικού, ιταλικού, γερμανικού η, έστω γαλλικού η, πορτογαλικού πρωταθλήματος.

*** Με αυτή την εμφάνιση που έκανε ο Ολυμπιακός και με αυτή την εικόνα που εμφάνισε η Γιουνάϊτεντ, λόγω κυρίως της εμφάνισης του Ολυμπιακού, το σκορ θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερο! Ευκαιρίες υπήρχαν. Και με Τσόρι και με Πέρεζ και με Ολαίτάν. Και εύκολα θα μπορούσαν να υπάρξουν κι άλλες, με λίγη προσοχή.

*** Και είναι αλλιώς να πήγαινες με 3-0 η, 4-0 στο Όλντ Τράφορντ κι αλλιώς τώρα που πας με 2-0. Τώρα, η Γιουνάϊτεντ είναι ακόμη στο κόλπο της πρόκρισης. Με άλλο σκορ, θα της είχαν κοπεί τα πόδια. Θα είχε διαγράψει ουσιαστικά την υπόθεση πρόκριση στους 8. Τώρα, είναι ξεκάθαρο ότι το πιστεύουν. Πριν, δεν θα το πίστευαν.

*** Ίσως θα έχετε δίκιο αν μου πείτε ότι ζητάω πολλά. Απλά, όμως, το θέτω σαν ένα θέμα. Σαν το αμέσως επόμενο ζητούμενο από τον Ολυμπιακό. Να μάθει να καθαρίζει προκρίσεις από το πρώτο ματς, εφόσον του κάθεται το ματς.

*** Το αμέσως επόμενο ζητούμενο μετά την πρόκριση επί της πρωταθλήτριας Αγγλίας… Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: