Τρίτη 1 Απριλίου 2014

«Απλήρωτοι 17 μήνες»

passalis1-610x350
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Πέτρος Πασσαλής. Μίλησε για την  χρονιά που η ομάδα είχε υποβιβαστεί ενώ τόνισε πως τώρα όλοι πρέπουν να κοιτάξουν για το τι θα συμβεί στην συνέχεια. Παράλληλα, σχολίασε και το ζευγάρι των ημιτελικών του κυπέλλου μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πέτρος Πασσαλής:
Για την χρονιά που ο Άρης είχε υποβιβαστεί:“Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά αλλά καταφέραμε και σταθήκαμε όρθιοι και ανεβήκαμε στην πρώτη εθνική. Ο κ. Αναστόπουλος είχε κάνει φοβερά πράγματα. Κρατούσε μια ομάδα που οι πληρωμές γινόντουσαν με τον σταγονόμετρο και χωρίς την “τρέλα” που κουβαλούσε θα ήταν πολύ πιο  δύσκολα τα πράγματα. Ήμασταν 16-17 μήνες απλήρωτοι. Άλλαζαν προπονητές και διοικήσεις συνεχώς. Δεν ενδιέφερε κανέναν τι γινόταν στα αποδυτήρια. Ο κόσμος υπέφερε που είχε πέσει η ομάδα και εμείς εφόσον είχαμε μείνει έπρεπε να τραβήξουμε όλο αυτό και δεν μπορούσαμε να κλαιγόμαστε. Ο κ. Αναστόπουλος έκανε μαγικά πράγματα για να κρατήσει την ομάδα. Αυτά δεν περιγράφονται. Είχε καταφέρει να περάσει σε όλους τους ποδοσφαιριστές ανεξάρτητα από τις απολαβές θα έδινε την ευκαιρία να συνεχίσει στον χώρο του ποδοσφαίρου”.
Για την εικόνα του Άρη:“Είναι πολύ άσχημο να συζητάμε για τον Άρη και να λέμε πως είναι αξιοπρεπής. Είναι ένα κομμάτι του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτά τα τελευταία παιχνίδια δεν θεωρώ πως είναι δείγμα για τους ποδοσφαιριστές και την ομάδα. Το δείγμα έχει ήδη βγει. Τώρα απλά ο Άρης θα πρέπει να είναι αξιοπρεπής που έχασε χωρίς πολύ πίεση. Πλέον, σημασία έχει ποια θα είναι η επόμενη μέρα, που θα αγωνιστεί ο Άρης την επόμενη σεζόν και που θα είναι οι καλύτερες προϋποθέσεις, όχι που θέλει περισσότερο. Δεν ξέρω λεπτομέρειες και δεν μιλάμε για ιστορία και πρεστίζ αλλά για νούμερα. Πρέπει να υπάρξει ψυχρή λογική δίχως ρομαντισμούς και συναισθηματισμούς. Ψυχρή λογική μονάχα με βάση τους αριθμούς”.
Για την πιθανότητα να αυξηθεί ο αριθμός των ομάδων της Α’ εθνικής:” Πολύ δύσκολα θα συμβεί μια αύξηση ομάδων στην Α’ εθνική. Δεν πιστεύω πως μπορεί κάτι τέτοιο να σταθεί και να περάσει καθώς τα συμφέροντα είναι ισχυρά και το χρήμα κινεί τα πάντα. Είναι λογικό η Nova να ρίξει το συμβόλαιο πάλι. Είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει αύξηση ομάδων στην Σούπερ Λιγκ. Πρέπει να κοιτάξουν αν μπορεί η ομάδα να παίξει στην Σούπερ Λιγκ, αλλιώς να διαλυθεί η ΠΑΕ και να δημιουργηθεί ένα τμήμα που θα είναι ο προάγγελος της ομάδα για την συνέχεια”.
Για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ:“Ο Ολυμπιακός μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό έχει κάνει μια πολύ μεγάλη κοιλιά. Υπάρχει μια σύγχυση στο επιθετικό κομμάτι καθώς ο Κάμπελ από τα πλάγια μπορεί να κλειστεί με ένα ντουμπλάρισμα του αμυντικού από τα πλάγια, ο Βαλντέζ έχει καλό τελείωμα αλλά δεν μπορεί να κατεβάσει μόνο μπάλα ενώ ο Σκέποβιτς είναι για χειρότερη ομάδα και ο Πέρεζ λίγο μπερδεμένος. Ο καλύτερος αμυντικός του Ολυμπιακού φέτος ο Μανωλάς ήταν ο χειρότερος με την Μάντσετστερ κάτι φυσιολογικό για ένα παιδί 22 χρονών. Ο Ολυμπιακός δεν είναι τόσο συμπαγής και δυνατός όσο πριν λίγο καιρό. Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που μπερδεύει πιο πολύ στην Ελλάδα. Πρώτη φορά βλέπω δεύτερη ομάδα να χάνει από τον προτελευταίο το προβάδισμα τριών γκολ. Δείχνει να έχει περισσότερη φρεσκάδα στο παιχνίδι του
. Ο Μάρτενς και ο Στοχ είχαν καλές κινήσεις και καλή συνεργασία μέχρι το 0-3. Από εκεί και πέρα σβήσανε τα φώτα. Μετά τι έγινε και αυτό το 0-3 έγινε 3-3 και θα μπορούσε να γίνει και 4-3 δεν το περιμένω. Ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα στο Καραϊσκάκη, θα είναι ένα παιχνίδι πιο κλειστό από αυτό του πρωταθλήματος και ο ΠΑΟΚ θα έχει πιο κλειστές γραμμές. Για εκείνο το παιχνίδι δεν έφταιγε ο Λίνο. Έπαιζε ένας εναντίον ενός τον Κάμπελ ο οποίος είναι πολύ καλός σε αυτό το παιχνίδι. Ο Λίνο τι να κάνει; Δεν είναι τόσο καλός αμυντικογενής. Δεν έπαιρνε και βοήθειες. Περιμένω δύο παιχνίδια με μικρό σκορ. Στα δύο παιχνίδια οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: