Τρίτη 1 Απριλίου 2014

«Να εμφανίσουμε καλό πρόσωπο»

Ησαιάδης-610x350
Ο Άλκης Ησαϊάδης, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και μίλησε για την κατάσταση της ομάδας σε όλα τα τμήματα. Όσο αναφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα τόνισε πως πρέπει ο “Δικέφαλος” να δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο εναντίον του Ολυμπιακού ώστε να φτάσει πιο κοντά στην κατάκτηση του κυπέλλου.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Άλκης Ησαϊάδης:
Για την διανομή τροφίμων που θα γίνει:
“Έχουμε κάνει επαφές με τις βιομηχανίες της περιοχής και έχουν ανταποκριθεί. Έχουμε βάλει το πήχη ψηλά, θέλουμε να ξεπεράσουμε τους 35 τόνους και πιστεύουμε πως θα τα καταφέρουμε και με την βοήθεια του κόσμου που θα φέρει τρόφιμα και θα μεταφερθούν στις έδρες των Μητροπόλεων. Θα φέρουν τρόφιμα οι βιομηχανίες όμως θα κορυφωθεί και με την προσφορά του κόσμου την Κυριακή. Μιλάμε για οποιαδήποτε μορφή τροφίμων. Βρισκόμαστε κοντά στην γιορτή του Πάσχα και θέλουμε να κάνουμε κάθε χρόνο κάτι καλύτερο. Πέρυσι είχαμε 35 τόνους. Συμμετέχουν οι χορηγοί τροφίμων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και αυτοί που δεν έχουν σχέση με τρόφιμα καθώς αγοράζουν και μας τα δίνουν. Όλοι οι χορηγοί συμμετέχουν και τους ευχαριστούμε πολύ. Τον κόσμο τον θέλουμε την Κυριακή του αγώνα ενώ η συλλογή θα ξεκινήσει από την Παρασκευή. Κάποια τρόφιμα που χρειάζονται ψυγείο και θα διανεμηθούν κατευθείαν με πρωτοβουλία των εταιρειών”.
Για το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ενόψει του κυπέλλου Ελλάδας:
“Ελπίζω πως η ομάδα θα εμφανίσει καλό πρόσωπο με τον Ολυμπιακό. Το χθεσινό ήταν θετικό αποτέλεσμα αλλά η εικόνα όχι τόσο καλή. Κατέβηκαν κάποιοι που δεν ήταν βασικοί. Όλο το παιχνίδι ήταν η φάση του Σαλπιγγίδη που ήταν δοκάρι και μέσα αλλά δεν πέρασε την γραμμή. Πήραμε την νίκη και πάμε να παίξουμε το λεγόμενο ματς της χρονιάς αν και ματς της χρονιάς είναι και τα επόμενα. Θέλουμε το κύπελλο αλλά πρέπει να κερδηθεί και το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ώστε να μπορέσει η ομάδα πιο εύκολα να είναι στην κλήρωση για το Τσάμπιονς Λιγκ. Το κύπελλο βέβαια είναι πολύ σημαντικό, καθώς έχουμε τέσσερα κύπελλα όλα αυτά τα χρόνια”.
Για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ:
“Θα πρέπει έστω και ένα ευρώ να είναι θετικό το ποσό ώστε σιγά σιγά να μπορούμε να κρατήσουμε την ομάδα σε αξιοπρεπή θέση με τα χρέη και να δούμε τι θα κάνουμε. Το πρωτάθλημα είναι δύο ταχυτήτων, υπάρχει οι δύο πρώτες θέσεις και μετά γίνεται ένα άλλο πρωτάθλημα. Αν οι δύο έχουν διαφορετικό πρωτάθλημα όποιος βγαίνει τρίτος είναι πρωταθλητής. Υπάρχει ένα βάθος μιας τριετίας και πρέπει να το παλέψουμε έτσι εκτός αν αλλάξει  κάτι και η διοίκηση πρωτοδικείου έχει και μεγαλομέτοχο μαζί της”.
Για τους λόγους που δεν πηγαίνει ο κόσμος στο γήπεδο:
“Ο κόσμος φυσικά έχει και μεγαλύτερες προσδοκίες γιατί υπήρχαν οι τεράστιες επιτυχίες της προηγούμενης 20αετίας όπου η ομάδα είχε φτάσει στο ρετιρέ της Ευρώπης. Ο ΠΑΟΚ απέκτησε γήπεδο που δεν γεμίζει όμως θα έπρεπε να γεμίζει. Υπάρχουν φιλοδοξίες και κοιτάμε πως θα πάμε πιο μπροστά στην συνέχεια”.
Για την κατάσταση στον Ερασιτέχνη:
“Ο Ερασιτέχνης προσπαθεί να βγάλει αυτά τα 19-20 πρωταθλήματα γιατί έχει ανταγωνιστικές ομάδες σε όλα τα αθλήματα και τα περισσότερα σε πρώτη κατηγορία. Όλοι οι αθλητές κάνουν υπερπροσπάθεια”.
Για το ορισμό του διαιτητή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:
“Μην πέσουμε στο τρυπάκι πως οι διαιτητές τα κρίνουν όλα. Ευελπιστούμε κάτι καλό αν και τελευταία μόνο ευελπιστούμε. Εύχομαι να μην δούμε το γνωστό χιλιοειπωμένο έργο”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: