Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Λίγες πιθανότητες για Δέλλα!!

Περισσότερες πιθανότητες να αποχωρήσει από το να μείνει στην ΑΕΚ και τη νέα σεζόν έχει ο Τραϊανός Δέλλας. Η θέση της διοίκησης και τα σενάρια για την επόμενη μέρα. Εξελίξεις για εκκαθάριση και γήπεδο.

Λίγες πιθανότητες για Δέλλα
Δεν είναι με το μέρος του Τραϊανού Δέλλα οι πιθανότητες παραμονής στην ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν. Η διοίκηση της ομάδας εξακολουθεί να καθιστά σαφές πως οποιαδήποτε απόφαση για τον προπονητή θα ληφθεί μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, αλλά η αλήθεια είναι πως τουλάχιστον στην παρούσα φάση όλα δείχνουν πως δεν θα είναι στο τιμόνι της «Ένωσης» και την επόμενη σεζόν.

Μπορεί ο στόχος της εύκολης ανόδου να έχει ουσιαστικά ήδη επιτευχθεί, ωστόσο στον 38χρονο τεχνικό «χρεώνεται» το γεγονός ότι η ΑΕΚ μετρά ήδη πέντε στραβοπατήματα (τρεις ισοπαλίες και μία ήττα στο πρωτάθλημα, καθώς και ο αποκλεισμός στο Κύπελλο από τον Αγροτικό Αστέρα), ότι δεν έχει προσφέρει γκολ και θέαμα με διάρκεια στη σεζόν, αλλά και ότι δεν κατάφερε να δημιουργήσει έναν μεγάλο κορμό για την ομάδα της επόμενης σεζόν, αφού ζήτημα είναι από το υπάρχον ρόστερ λογίζονται σαν βασικοί για την ΑΕΚ της Football League 3-4 παίκτες.

Ήδη έχουν κυκλοφορήσει πολλά ονόματα, όπως του Σάκη Τσιώλη (που πάντως δεν συγκεντρώνει πιθανότητες) και του Γιάννη Χριστόπουλου (που ήταν στην ομάδα Νέων της ΑΕΚ), αλλά η διοίκηση έχει βάλει φρένο στην ονοματολογία και θα πάρει τις αποφάσεις της όταν πρέπει.

Εξελίξεις για εκκαθάριση και γήπεδο

Μέσα στην εβδομάδα αναμένονται οι υπογραφές στην Εφορία Αθηνών (ΦΑΕΕ) στη σύμβαση εκχώρησης του χρέος Ψωμιάδη στο Δημόσιο, αλλά για την ολοκλήρωση της διαδικασίας εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΑΕΚ θα πρέπει να διευθετηθεί το ζήτημα του χαρτοσήμου των 3 εκατ. ευρώ. Τυπικά μετά τις υπογραφές στη σύμβαση θα πρέπει να καταβληθεί το ποσό αυτό εντός πέντε ημερών, αλλά οι άνθρωποι της «Ένωσης» προσπαθούν να βρουν μία φόρμουλα για να το αποφύγουν.

Στο «μέτωπο» του γηπέδου, η νομοθετική ρύθμιση έχει ήδη υπογραφεί από τους υπουργούς Περιβάλλοντος και Οικονομικών, ενώ εκκρεμούν οι υπογραφές των υπουργών Πολιτισμού (Πάνος Παναγιωτόπουλος) και Εσωτερικών (Γιάννης Μιχελάκης). Στην ΑΕΚ εκτιμούν πως η ψήφιση από τη Βουλή θα γίνει πριν το Πάσχα κι έτσι τα έργα θα αρχίσουν μάλλον μέσα στο Μάιο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: