Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Απίστευτη συσπείρωση και δίψα!!

«Ντου από Παντού» για τους ημιτελικούς Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ και την απίστευτη δίψα των δυο ομάδων για πρόκριση στον τελικό! Διαβάζεις τα ρεπορτάζ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ. Κοιτάς τις δηλώσεις που γίνονται κι από τις δυο πλευρές από παράγοντες, παίκτες, προπονητές. Ακούς και πόσο περιμένει ο κόσμος αυτά τα δυο παιχνίδια. Και αμέσως καταλαβαίνεις την τεράστια δίψα που υπάρχει για την πρόκριση. Το πόσο θέλουν και οι δυο αυτό το εισιτήριο για τον τελικό.
Ζούνε κι αναπνέουνε για τα ματς
Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι το τελευταίο διάστημα οι δυο ομάδες ζούνε κι αναπνέουνε γι’ αυτά τα ματς. Υπάρχει μεγάλη συσπείρωση και είναι μια γροθιά και οι μεν και οι δε.
Δυο ματσάρες τοπ επιπέδου
Οι προπονητές, άλλωστε, έχουν κάνει ροτέισον στα πιο πρόσφατα παιχνίδια, οι παίκτες έχουν φρεσκαριστεί κι όλα δείχνουν ότι θα παρακολουθήσουμε δυο ματσάρες τοπ επιπέδου.
Με φλόγα
Είναι, πάντως, σημαντικό και για τον θεσμό του κυπέλλου να υπάρχει τέτοια φλόγα στις ομάδες. Μην ξεχνάμε ότι ο νικητής του ενός ημιτελικού μπορεί στον τελικό να βρει τον Παναθηναϊκό, οπότε θα έχουμε ένα ακόμα ντέρμπι.

Όλα για όλα
Προς το παρόν μένω στο πάθος που διακρίνω και στο λιμάνι και στην Τούμπα. Και σίγουρα αυτό θα είναι το Νο1 στοιχείο των δυο ημιτελικών. Το πάθος. Όλα για όλα θα τα δώσουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ.
Με το μυαλό αλλού
Στέκομαι, λοιπόν, στο κλίμα που έχει διαμορφωθεί και που δείχνει τις ομάδες να προετοιμάζονται πυρετωδώς για τον πρώτο ημιτελικό. Ακόμα και οι μέτριες χθεσινές εμφανίσεις τους για το πρωτάθλημα έχουν ήδη ξεχαστεί, αφού έτσι κι αλλιώς το μυαλό Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ ήταν αλλού. Πού; Μα στην μεταξύ τους αναμέτρηση.
Τον καλύτερο εαυτό τους
Προς το παρόν, λοιπόν, για σήμερα έχω να πω ότι περιμένω δυο ματσάρες από τις λίγες. Τον καλύτερό τους εαυτό θα προσπαθήσουν να δώσουν οι μονομάχοι. Είπαμε, άλλωστε, πόσο διψάνε για την πρόκριση.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: