Τρίτη 1 Απριλίου 2014

«Τρέχει» για τον παικταρά... για να προλάβει!!

Ποια ομάδα της Superleague βιάζεται να τα... σκάσει για να κρατήσει παίκτη που αγωνίζεται δανεικός σε αυτή, επειδή φοβάται πως θα της τον «κλέψουν»; Διαβάστε στον sportdog! Σε μεταγραφικό σήριαλ του καλοκαιριού είναι πολύ πιθανό να εξελιχθεί η παραμονή ή μη του Καράσκο στον Αστέρα Τρίπολης. Άλλωστε, ο συγκεκριμένος παίκτης αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα και διαχρονικά ποδοσφαιρικά απωθημένα του Καυμενάκη...
Όπως γράφει η στήλη Sportdog Penalty, περίπου 3-4 χρόνια προσπαθούσε να τον φέρει στη Τρίπολη, αλλά μόλις το περασμένο καλοκαίρι τα κατάφερε και μάλιστα ως δανεικό με οψιόν αγοράς του 500.000 δολάρια!
Ο Καράσκο είναι "προϊόν" της Εστουντιάντες, εκεί είχε την φήμη μεγάλου ταλέντου και για αυτό μετά το 2009 παρότι δεν έπαιζε, τον έδιναν δανεικό. Μάλιστα τον περασμένο Ιούλιο λόγω των διασυνδέσεων του Γκαλέτι στην Εστουδιάντες, είχε φτάσει πάρα πολύ κοντά στον ΟΦΗ...
Ο Καυμενάκης το πήρε "εγωιστικά" και απαίτησε από τον Αργεντινό agent Ογιέρ (έχει κάνει "χρυσές δουλειές" στη Τρίπολη) να "καθαρίσει" την υπόθεση. Κάπως έτσι λοιπόν χάλασε το deal με τον ΟΦΗ και ο Μαουρίτσιο Καράσκο αντί για την Κρήτη βρέθηκε στην Αρκαδία, στην πρώτη του ευρωπαϊκή εμπειρία.
Βέβαια, ο 26χρονος φορ αποτέλεσε ένα από τα... σημεία τριβής του Τσιώλη με τον Καϋμενάκη, αφού ο πρώην τεχνικός του Αστέρα δεν τον υπολόγιζε ως βασικό, Ωστόσο, ο Καράσκο με τα 9 γκολ και τις 4 ασίστ σε 25 ματς (έχει μόλις έξι 90λεπτα), δικαιώνει πλέον τον εκ των ιδιοκτητών του συλλόγου, αλλά και τον κόουτς Βεργέτη!
Η ιστορία όμως δεν τελειώνει εδώ, καθώς ο sportdog αποκαλύπτει πως άνθρωπος του Αστέρα έχει ήδη ξεκινήσει διαπραγμάτευση με την Εστουντιάντες για την αγορά του, όχι όμως, με το υψηλό τίμημα της ρήτρας. Οι Τριπολιτσιώτες ποντάρουν στην επιθυμία του Καράσκο να συνεχίσει αλλά και στο ότι το συμβόλαιο του με την ομάδα της Αργεντινής λήγει σε ένα χρόνο.
Ο λόγος της... βιασύνης τους πάντως, έχει να κάνει με τη πληροφορία πως άλλες τέσσερις ομάδες (δύο ελληνικές) "ζαχαρώνουν" ήδη τον Καράσκο, πριν καν ξεκινήσουν τα πλέι-οφ!
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: