Τρίτη 1 Απριλίου 2014

«Τα καλύτερα πλεϊ οφ»

ouzounidis
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Εργοτέλη, Μαρίνος Ουζουνίδης. Μίλησε για την θετική πορεία του Εργοτέλη την φετινή χρονιά ενώ σχολίασε και το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό χαρακτηρίζοντας τους Πειραιώτες φαβορί.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης:
Για την φετινή εικόνα του Εργοτέλη:“Η εικόνα της ομάδας τελευταία είναι πάρα πολύ καλή αν εξαιρέσουμε ένα διάστημα με τον Ολυμπιακό που χάθηκε το παιχνίδι. Δίκαια είμαστε στην πρώτη οχτάδα του πρωταθλήματος με βάση την εικόνα μας”.
Για το παιχνίδι της Ξάνθης με τον Πανθρακικό:“Νομίζω πως είναι το ματς όχι της αγωνιστικής αλλά και των επόμενων δύο. Το σίγουρο είναι πως υπάρχει ενδιαφέρον, μπορεί να γκρινιάζουμε όμως η Σούπερ Λίγκα πάντα έχει ενδιαφέρον για τις κάτω θέσεις και δεν είναι εύκολο πρωτάθλημα. Ο Απόλλων είναι σε δύσκολη θέση καθώς έχει δύσκολο πρόγραμμα. Βέβαια έκανε δύο πολύ καλά αποτελέσματα και πήρε τέσσερις βαθμούς με ΠΑΟΚ και Πανθρακικό. Γενικότερα σε τέτοια παιχνίδια κερδίζουν οι ομάδες με μεγαλύτερο κίνητρο. Μεγάλες διαφορές δεν υπάρχουν. Καμία ομάδα δεν κάθεται να χάσει. Είναι λογικό κάποιες ομάδες που έχουν εξασφαλίσει την παραμονή να κάνουν δοκιμές. Για αυτό έχει μεγάλη σημασία και το πρόγραμμα”.
Για τα πλέι οφ:“Νομίζω πως θα είναι τα πιο αμφίρροπα πλέι οφ. Ο Αστέρας δεν παίρνει μεγάλη προσοχή αλλά τους έχει κερδίσει όλους στην έδρα του. Ίσως να είναι ο ρυθμιστής των πλεί οφ. Νομίζω πως είναι η πιο δυνατή τετράδα που είχαμε”.
Για την εικόνα του ΠΑΟΚ:“Ο ΠΑΟΚ δεν είναι η ομάδα που περίμενε ο κόσμος. Περιμέναμε όλοι καλύτερη συγκομιδή και καλύτερο ποδόσφαιρο. Σίγουρα μπορούσε να πάει καλύτερα και με βάση το ρόστερ μπορούσε να είναι πιο ψηλά και με καλύτερο ποδόσφαιρο”.
Για τις ομάδες που θεώρησε ως εκπλήξεις:“Η σταθερότητα του Πανθρακικού ήταν μια καλή εικόνα όπως και η προσπάθεια που κάνει η Καλλονή χωρίς έδρα. Βέβαια, με αυτόν τον τρόπο φεύγει και υο άγχος. Ο Παναιτωιλικός έδειξε μια καλή εικόνα αλλά την χάλασε στα εκτός έδρας”.
Για την απογοήτευση της χρονιάς:“Η απογοήτευση είναι ο Άρης όμως οι παίκτες έχουν πολλά ελαφρυντικά. Την ευθύνη την έχουν αυτοί που διοικούν στην ομάδα. Κάποιοι επέλεξαν τους παίκτες και πιστεύω πως ο Άρης θα μπορούσε να είχε περισσότερους βαθμούς και να μην είχε καταδικαστεί τόσο νωρίς”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: