Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Θαυμασμός Ματζουράκη για Κουλούρη!!

mantzourakis
Ο Γιάννης Μαντζουράκης, προπονητής της Καλλονής μίλησε στον Arena FM 89,4 για το χθεσινό παιχνίδι της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ. Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον σκόρερ του «δικεφάλου», Ευθύμη Κουλούρη για τον Παναθηναϊκό και για την μάχη των πλέι οφ.
Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και για τον Κουλούρη: «Το παλέψαμε αλλά ο ΠΑΟΚ πήρε άξια την νίκη. Έκανε περισσότερες ευκαιρίες από μας και θα λέγα με θαυμασμό προς τον Κουλούρη ήταν εξαιρετικό γκολ σε εκτέλεση. Δεν το ξέρω καλά το παιδί ακόμα αλλά πραγματικά όλη η ενέργεια ήταν εκπληκτική. Περιμέναμε από άλλους να μας κάνουν την ζημιά, κυρίως από τον Λούκας ο οποίος είναι σε πολύ καλή κατάσταση και διανύει μια εξαιρετική σεζόν. Είναι παίκτης επιπέδου, αλλά τελικά μας έκανε την ζημιά ο Κουλούρης. Και από τον Στοχ περιμέναμε περισσότερα αλλά δεν στάθηκε στο ύψος του.
Για την φετινή ταλαιπωρία της Καλλονής και τα πολλά ταξίδια: «Έχουμε κάνει πάνω από 60 πτήσεις την φετινή χρονιά, πραγματικά η ταλαιπωρία ήταν τεράστια».
Για την μάχη της παραμονής: «Με νίκη κόντρα στον Πανθρακικό εξασφαλίζουμε την παραμονή στην κατηγορία. Δεν είναι εύκολο, είναι αξιόλογη ομάδα και έδειξε αξιοζήλευτη σταθερότητα. Θα πρέπει να ψάξουμε την νίκη για να είμαστε ήσυχοι. Είμαστε μια ομάδα νεοφώτιστή και ταλαιπωρημένη αλλά εκεί που πιστεύουμε, παίζουμε καλά.
Για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: «Είναι δύσκολο παιχνίδι, και οι δυο ομάδες έχουν προετοιμαστεί πολύ καλά για το παιχνίδι . Ξεκούρασαν παίκτες και θα είναι ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Σαν αξία ο Ολυμπιακός θεωρώ ότι έχει προβάδισμα. Έχει καλύτερο ρόστερ και έδειξε πολύ μεγαλύτερη σταθερότητα στην διάρκεια της σεζόν. Ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι μακριά από την έδρα του δυσκολεύεται αρκετά».
Για τον ΠΑΟΚ: «Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ με τα ανοίγματα που έκανε, με τον νέο ιδιοκτήτη, με τις επενδύσεις που έγιναν, δεν κατόρθωσε να κάνει μια αξιόπιστη ομάδα με βάση τα λεφτά που έπεσαν. Το ρόστερ έχει πάρα πολλούς παίκτες αλλά το επίπεδο δεν είναι τόσο καλό. Περίμενα καλύτερες και πιο αυστηρές επιλογές. Έχει κάποιους παίκτες που μπορεί να μην έπαιζαν σε άλλες ομάδες. Συμφωνώ ότι στα έξοδα έχει το δεύτερο καλύτερο ρόστερ αλλά στην ποιότητα όχι. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κυνηγάει τον πρώτο και οι μεταγραφές που έγιναν δεν ήταν ανάλογες».
Για τον Παναθηναϊκό: « Ο Παναθηναϊκός με τις αλλαγές που έκανε τον Δεκέμβριο έκανε πολύ πιο προσεκτικές και πιο αξιόλογες κινήσεις από αυτές που έκανε ο ΠΑΟΚ. Ο προπονητής με πολύ καλή δουλεία έχει σχεδιάσει μια χημεία και μια ομάδα που έκανε μεγαλύτερα βήματα προόδου από ότι έκανε ο ΠΑΟΚ. Προσωπικά μου άρεσε πολύ ο Παναθηναϊκός στα τελευταία του παιχνίδια. Δεν είναι τόσο προβλέψιμος όσο είναι οι άλλες ομάδες».
Για τα πλέι οφ: «Θα γίνει αμφίρροπη μάχη στα Πλέι οφ, είναι και ο Ατρόμητος ο οποίος έχει μια έμπειρη ομάδα με φοβερή ομοιογένεια. Δεν έχει παίκτες που ήρθαν τώρα. Όλοι οι παίκτες είναι δυο και τρία χρόνια μαζί. Είναι ένα απαραίτητο στοιχείο στο ποδόσφαιρο».
Για το Ξάνθη-Πλατανιάς: «Καθοριστικό παιχνίδι. Άμα δεν κερδίσει η Ξάνθη θα μπλέξει. Νομίζω ότι τέτοια παιχνίδια αποφασίστηκα, η Ξάνθη έχει το ρόστερ για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Πλατανιά. Θεωρώ ότι είναι καλύτερη και πιθανόν να κερδίσει σήμερα(31/3). Με αυτό το ρόστερ με εκπλήσσει που είναι τόσο χαμηλά. Έχει πολλά χρόνια να κάνει τόσο καλή ομάδα».
Για το διπλό του Απόλλων στην Κομοτηνή: «Δεν το είδα το παιχνίδι αλλά δεν πίστευα ότι ο Απόλλων θα καταφέρει να πάρει διπλό μέσα στην Κομμοτινή. Ο Πανθρακικός έδειξε πολύ καλά στοιχεία τη φετινή σεζόν».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: