Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Καρατζιοβαλής στο Metropolis: «Δεν θα συνεχίσω στον Απόλλωνα»

Την αποχώρησή του από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς ανακοίνωσε μιλώντας στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» ο τερματοφύλακας Δημήτρης Καρατζιοβαλής.

Αναλυτικά όσα τόνισε:

«Δεν θα συνεχίσω στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Πικράθηκα από κάποια πράγματα και παράλληλα θεωρώ πως έκλεισε ο κύκλος μου στην ομάδα. Έξι χρόνια στον Απόλλωνα έδωσα και πήρα πάρα πολλά και πιστεύω πως πλέον δεν έχω κάτι να προσφέρω. Ο Απόλλων χρειάζεται κάτι καινούργιο και μακάρι αυτοί που θα βρεθούν στην ομάδα τη νέα σεζόν να τη βοηθήσουν να πετύχει ό,τι δεν κατάφερε φέτος».

Για την πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα: «Ήταν τεράστια η προσπάθεια όλων των παιδιών. Είχαμε ένα από τα μικρότερα μπάτζετ της κατηγορίας και αν δεν υπήρχαν κάποιες λανθασμένες διαιτητικές αποφάσεις σε ορισμένα παιχνίδια θα μπορούσαμε να είμασταν στην πρώτη τετράδα. Είμαστε τυχεροί που έχουμε έναν άνθρωπο όπως ο Αχιλλέας Χαραλαμπίδης στην προεδρία που είναι κύριος σε όλες τις υποχρεώσεις του. Εύχομαι τη νέα σεζόν να βρεθούν και άλλοι άνθρωποι να τον πλαισιώσουν». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: