Τρίτη 1 Απριλίου 2014

«Εσείς τη δουλειά σας…»

Να παρουσιαστούν ψύχραιμοι και να μην αντιδράσουν σε τυχόν αντίθετες από πλευράς διαιτησίας αποφάσεις είναι το μήνυμα της διοίκησης του ΠΑΟΚ για τον επικείμενο πρώτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό.

«Εσείς τη δουλειά σας…»
Αντίστροφα μετρούν στον ΠΑΟΚ για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο στον Ολυμπιακό και στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο έκαναν… μαθήματα για την αναμέτρηση στο Καραϊσκάκη.

Συγκεκριμένα, πριν από την έναρξη της προπόνησης της Τρίπολης άνθρωποι από τη διοίκηση του «Δικεφάλου του Βορρά» έδωσαν τις δικές τους συμβουλές για το παιχνίδι με τους Πειραιώτες.

Στα αποδυτήρια έδωσαν το «παρών» ο Ζήσης Βρύζας και ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ μαζί με τον σύμβουλο του συλλόγου για θέματα διαιτησίας, Μάλαμα Τεβεκέλη.

Το «μήνυμα» που πέρασαν οι ιθύνοντες της ΠΑΕ στους παίκτες να βγάλουν όλο το πάθος που απαιτείται σε έναν τέτοιο αγώνα, αλλά παράλληλα να είναι προσεκτικοί και να μην προκαλέσουν την διαιτησία.

Εκείνο που τονίζεται είναι ότι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να παραμείνουν ψύχραιμοι καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιτελικού, να μην παρασυρθούν από φάσεις που έχουν αντιρρήσεις και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό εντός του αγωνιστικού χώρου.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: