Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Πόσο ξεφτίλα ακόμα;

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για την επόμενη μέρα στον ΑΡΗ που πρέπει να αποτελέσει την μοναδική ενασχόληση όλων όσων αγαπούν τον σύλλογο
Δυο είναι τα παιχνίδια που απομένουν για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και να σταματήσει ο κόσμος να συνεχίζει να αποπροσανατολίζεται από το δοκάρι του Μανιά ή τα δυο οφσάιτ (ακόμα και σε αυτό το παιχνίδι ρε σεις;). Στην συνέχεια άπαντες θα... αναγκαστούν να βάλουν στο τραπέζι την επόμενη μέρα. Οι απόψεις δίνουν και παίρνουν φυσικά. Από κυνηγητό παραμονής στην Λίγκα στα χαρτιά, μέχρι πλάνο για την Β εθνική ή επιλογή της Γ΄ για να σβηστούν τα χρέη ή αγορά ΑΦΜ οι θέσεις που ανακυκλώνονται στα ΜΜΕ καθημερινά.
Ανεξάρτητα από το ποια θα είναι η επιλογή, αυτή θέλοντας και μη ορισμένοι, θα έρθει μέσα από τα θεσμικά όργανα του συλλόγου είτε μιλάμε για τον Ερασιτέχνη, είτε την ΚΜΑ.
Αυτή η ώρα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, τον εύκολο ή τον δύσκολο θα έρθει και ο κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του. Όπως και να έχει όμως η κατάσταση, όποια και αν είναι η απόφαση, η επόμενη μέρα θα πρέπει να μην έχει τους ανθρώπους που διοίκησαν και έχουν αναγάγει την διχόνοια σε επιστήμη.
Σήμερα ο ΑΣ με την ΠΑΕ εξέδωσαν ανακοινώσεις και...μαλώνουν για τις συνδρομές των γονέων από τις Ακαδημίες και τα λεφτά από τα ημερολόγια!!! Καλά διαβάσατε. Τα λεφτά από τα ημερολογία των ακαδημιών!!! Προφανώς και δεν αντιλαμβάνονται ότι για μία ακόμα φορά ξεφτιλίζεται ο ΑΡΗΣ.
Είναι ξεκάθαρο ότι επόμενη μέρα για τον ΑΡΗ δεν θα υπάρχει αν έστω κι ως αντιπολίτευση εξακολουθούν αν υπάρχουν στον περίγυρο του συλλόγου οι άνθρωποι που αφού διέλυσαν τον σύλλογο, προσπαθούν να γαντζωθούν από την καρέκλα εφαρμόζοντας το γνωμικό του διαίρει και βασίλευε.
Επειδή η... βασιλεία τους όμως φτάνει στο τέλος και είναι θέμα ημερών, θα πρέπει να αντιληφθούν κι αυτοί ότι υπάρχει επόμενη μέρα για τον ΑΡΗ και θα είναι πολύ καλύτερη από την δική τους μίζερη πραγματικότητα. Εξελίξεις λίαν συντόμως. Το πόσο σύντομα θα εξαρτηθεί είτε από την αναμενόμενη δικαστική απόφαση είτε από την οριστικοποίηση συγκεκριμένων κινήσεων. Γιατί χωρίς λεφτά δεν πας πουθενά. Επειδή όμως οι υποσχέσεις δόθηκαν, αναμένουμε και την υλοποίηση τους. Και εφόσον υλοποιηθούν και μπει το ζεστό χρήμα, ο ΑΡΗΣ θα είναι σε θέση να σχεδιάσει την επόμενη μέρα και να αποφασίσει αφού πρώτα θέσει στο περιθώριο τους ανθρώπους που έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.
Αν και όπως πληροφορούμαι το πιθανότερο είναι οι εξελίξεις να...τρέξουν και μέσω εισαγγελέα. Ίδωμεν...
ΥΓ1 Είσαι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΑΣ και ψηφίζεις οι ακαδημίες να φύγουν από τον ΑΣ και να πάνε στην ΠΑΕ; Και μετά γκρινιάζεις ότι η ΠΑΕ δεν σου αποδίδει τα ποσοστά σου από την χρήση του γηπέδου; Ή μήπως γκρινιάζεις μόνο με συγκεκριμένες διοικήσεις και με άλλες όχι; Τελικά θα μας πει κάποιος τα χρήματα που πλήρωσαν οι γονείς πήγαν σε υποχρεώσεις των ακαδημιών ή αλλού;
ΥΓ2 Πόσο ακόμα θα τον ξεφτιλίσουν τον ΑΡΗ; Να μαλώνουν για τα χρήματα των συνδρομών και τα ημερολόγια!!! Η ομάδα να κατεβαίνει στην Αθήνα με το πούλμαν και το σάιτ της ΠΑΕ να είναι εκτός λειτουργίας εδώ και ένα μήνα και οι ανακοινώσεις να βγαίνουν στο facebook!!! Και την ίδια στιγμή ο Πρόεδρος να λέει ότι δεν φεύγει με τίποτα και να ζητάει να παρουσιάσουν σε ΑΥΤΟΝ το ρεαλιστικό σχέδιο σωτηρίας!!!
Πόσο ακόμα αλήθεια θα διασύρουν τον μεγαλύτερο σύλλογο της Μακεδονίας, άνθρωποι που δεν μπορούν να διοικήσουν ούτε ερασιτεχνικό σωματείο; Αλλά ξέχασα σε ερασιτεχνικό σωματείο ακόμα και τα λεφτά από τα... ημερολόγια δεν θα αποτελούσαν σημείο δημόσιας αντιπαράθεσης...
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: