Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Σαν στο (υπερπολυτελές) σπίτι της η Βραζιλία!!

Εκτός από τα «όπλα» που θα χρησιμοποιήσει εντός αγωνιστικού χώρου στο Μουντιάλ, η Βραζιλία θα χαλαρώνει σε υπερπολυτελείς εγκαταστάσεις, προκειμένου να κατακτήσει το έκτο τρόπαιο της ιστορίας της.

Σαν στο (υπερπολυτελές) σπίτι της η Βραζιλία
Η προσθήκη του έκτου αστεριού στη φανέλα είναι στόχος για την Βραζιλία στο ερχόμενο Μουντιάλ που διοργανώνεται στη χώρα της.

Και για να το καταφέρουν, εκτός απ’ τα «όπλα» που… κλωτσούν μπάλες, θα χρησιμοποιήσουν και τις ανέσεις που προσφέρουν οι υπερπολυτελείς εγκαταστάσεις του προπονητικού τους κέντρου.

Με γιγαντοοθόνες όπου θα γίνεται η ανάλυση των αγώνων και πισίνες για να χαλαρώνουν οι μύες μετά τους αγώνες, οι παίκτες της «Σελεσάο» θα έχουν την ευκαιρία για απόλυτη χαλάρωση, προκειμένου να φτάσουν στο έκτο αστέρι.

Το «σπίτι» της οικοδέσποινας ομάδας του Μουντιάλ βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα μακριά απ’ το Ρίο Ντε Τζανέιρο και ανακατασκευάστηκε πρόσφατα προκειμένου να φιλοξενήσει την Εθνική ομάδα από τις 26 Μαΐου μέχρι το τέλος των υποχρεώσεων της ομάδας στη διοργάνωση.

inner

Ο καταπράσινος λόφος λίγα χιλιόμετρα έξω απ’ το Ρίο Ντε Τζανέιρο, φιλοξενεί το προπονητικό συγκρότημα που περιλαμβάνει 22 σουίτες, 30 μονόκλινα και έξι δίκλινα δωμάτια. Μάλιστα, η είσοδος επιτρέπεται αποκλειστικά για τους παίκτες και το προπονητικό τιμ της Βραζιλίας.

inner

Σε αναπαυτικές πολυθρόνες θα δίνονται οι οδηγίες του τεχνικού τιμ στους παίκτες για το κάθε παιχνίδι που θα δώσουν, ενώ οι αναλύσεις του αντίπαλοι παιχνιδιού θα γίνονται σε εντυπωσιακή γιγαντοοθόνη.

inner

inner

Πέρα από όλες τις υπόλοιπες δραστηριότητες που περιλαμβάνει το προπονητικό κέντρο, οι παίκτες της «Σελεσάο» θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και… ηλεκτρονικές μάχες στο playroom, αλλά και στο παραδοσιακό ξύλινο ποδοσφαιράκι.

inner

Τα αποδυτήρια περιλαμβάνουν τζακούζι, σάουνα και αρκετά μέσα χαλάρωσης, ενώ ο κάθε παίκτης θα έχει τον προσωπικό του χώρο για να αλλάξει πριν και μετά το παιχνίδι.

inner

Ακόμα και το προσωπικό τους… κομμωτήριο θα έχουν οι παίκτες της Βραζιλίας, πιθανότατα για να ξεχωρίσουν και με τα περίεργα κουρέματά τους.

inner

Φυσικά ο χώρος περιλαμβάνει και μεγάλη πισίνα, με ειδικό χώρο για να παρακολουθεί το ιατρικό τιμ συγκεκριμένες κινήσεις των παικτών.

inner

Για τον ίδιο λόγο δημιουργήθηκε και ένα ποτάμι στον εξωτερικό χώρο των εγκαταστάσεων, ώστε να υποβάλλονται οι παίκτες σε πιο προχωρημένες ασκήσεις μέσα στο νερό.

inner

Για καλύτερη εξοικείωση στις αγωνιστικές συνθήκες, ένα απ’ τα καινούρια γήπεδα που δημιουργήθηκε για την προετοιμασία της «Σελεσάο» έχει ακριβώς τον ίδιο τύπο γρασιδιού με αυτό που θα χρησιμοποιηθεί στα γήπεδα που θα γίνουν τα παιχνίδια της διοργάνωσης.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: