Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Συγχαρητήρια της Ξάνθης στον διαιτητή!!

Η SKODA Ξάνθη θεωρείται (δικαίως) πρωτοπόρα στις ανακοινώσεις. Και το επιβεβαίωσε σ’ αυτή που εξέδωσε μετά την ήττα απ’ τον Πλατανιά, όπου συγχαίρει το διαιτητή, αλλά και τη φιλοξενούμενη ομάδα.

Συγχαρητήρια της Ξάνθης στον διαιτητή!
Η ανακοίνωση της SKODA Ξάνθης μετά και πολλές φορές κατά τη διάρκεια των αγώνων της είναι πλέον δεδομένη. Όπως αποδείχθηκε σήμερα όμως, το ύφος της μπορεί να αλλάξει.

Σε αντίθεση λοιπόν με περασμένες φορές, η διοίκηση της ακριτικής ΠΑΕ δεν «έκραξε» τη διαιτησία του αγώνα με τον Πλατανιά (2-3). Για την ακρίβεια, έκανε το αντίθετο.

Διότι όχι μόνο τόνισε ότι το πέναλτι που πήρε η ίδια ίσως δεν υπήρχε, αλλά συνεχάρη δημόσια τους διαιτητές -αλλά και τη φιλοξενούμενη ομάδα.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της SKODA Ξάνθης

«Συγχαρητήρια στον διαιτητή κ. Τριτσώνη και στους βοηθούς του κ.κ. Τουμπακάρη-Ευθυμιάδη. Από την τηλεόραση φάνηκε ότι ίσως το πέναλτι που έδωσε υπέρ της SKODA ΞΑΝΘΗ δεν ήταν χέρι. Πραγματικά θεωρούμε ότι δεν είχε καμία πρόθεση.

Αλλά παράλληλα, ήταν ορισμός της κόκκινης κάρτας στον ποδοσφαιριστή Κατάι και στον ποδοσφαιριστή Γουνδουλάκη στις αντίστοιχες φάσεις. Συγχαρητήρια στον Πλατανιά για την παλικαρίσια νίκη του»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: