Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Κουζμίνσκας: «Πάμε για μάχη στο ΟΑΚΑ»

Αποφασισμένοι να παλέψουν για τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό είναι οι παίκτες της Μάλαγα, όπως δήλωσε ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας.

Κουζμίνσκας: «Πάμε για μάχη στο ΟΑΚΑ»
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία για την Ουνικάχα, που μπορεί πλέον να βρίσκεται σε δυσχερή θέση, αλλά δεν χάνει το… θάρρος της. Η ομάδα του Ζοάν Πλάθα χρειάζεται νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη για να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας και θα δώσει τη μάχη της.

«Έχουμε να παίξουμε ένα παιχνίδι και θέλουμε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για την πρόκριση. Θα δώσουμε τη μάχη μας στο ΟΑΚΑ και θα δούμε τι θα καταφέρουμε. Είναι για όλους μας όνειρο να φτάσουμε στα προημιτελικά κι έχουμε μία ευκαιρία να το πετύχουμε», δήλωσε σε εφημερίδα της Μάλαγα ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας.

«Χρειαζόμασταν μία νίκη και μια εμφάνιση σαν αυτή απέναντι στη Λαμποράλ Κούτσα, γιατί προερχόμασταν από πέντε σερί ήττες», πρόσθεσε ο Λιθουανός φόργουορντ.

Η Ουνικάχα είχε χθες ρεπό μετά από 17 μέρες (!) και από σήμερα προετοιμάζεται για τον αγώνα της Πέμπτης. Ο Ζοάν Πλάθα θα έχει στη διάθεσή του τους Σέρχι Βιδάλ και Νικ Κέινερ-Μέντλεϊ, που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, όχι όμως και τον Ράφαελ Χετσχάιμερ, που παραμένει λαβωμένος. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: