Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Το… ξέκοψαν για Μπεργκ!

Τέλος στα σενάρια περί ενδεχόμενης πώλησης του Μάρκους Μπεργκ έβαλαν από τον Παναθηναϊκό. «Δεν είμαστε απελπισμένοι να πουλήσουμε», αναφέρουν.

Το… ξέκοψαν για Μπεργκ
Καμία πρόθεση να πουλήσουν τον Μάρκους Μπεργκ δεν έχουν στον Παναθηναϊκό. Το θέμα ανέκυψε μετά από δημοσίευμα ιταλικής ιστοσελίδας περί ενδιαφέροντος της Βέρντερ Βρέμης για τον Σουηδό φορ, ωστόσο δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Ακόμη κι αν υπήρχε, ωστόσο, δύσκολα θα πωλείτο ο ποδοσφαιριστής, από τη στιγμή που και οι δύο πλευρές είναι απόλυτα ικανοποιημένες από τη συνεργασία, ενώ το Αμβούργο διατηρεί το 45% σε περίπτωση μεταπώλησης και θα έμεναν λίγα χρήματα στο «τριφύλλι».

Οι «πράσινοι» διαψεύδουν πως έχουν μπει σε οποιαδήποτε συζήτηση (παρότι εκπρόσωποι ομάδων προσέγγισαν τον Νίκο Νταμπίζα) και καθιστούν σαφές πως «… δεν είμαστε απελπισμένοι, ούτε ψάχνουμε πάση θυσία να πουλήσουμε για να βρούμε πόρους καθώς έχουμε μπει πλέον ξεκάθαρα σε υγιή δρόμο».

Ο Μάρκους Μπεργκ περνά υπέροχα στην Ελλάδα με την οικογένειά του, έχει προσαρμοστεί πλήρως και θέλει την επόμενη σεζόν να αγωνιστεί στην Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό. Θα χρειαζόταν μία πολύ μεγάλη πρόταση για να το σκεφτούν οι «πράσινοι» και επί της παρούσης τουλάχιστον δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: