Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Με το βλέμμα στην επόμενη μέρα!

Συνεχίζονται οι επαφές από ανθρώπους της οικογένειας του Άρη, ώστε η ομάδα να έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στη Football League. Ποιο είναι το πλάνο, ποιες οι προϋποθέσεις και πότε θα εφαρμοστεί.

Με το βλέμμα στην επόμενη μέρα
Σε δεύτερη μοίρα έχει περάσει το αγωνιστικό στον Άρη, ύστερα από τον υποβιβασμό της ομάδας στη Football League. Πλέον όλοι στην «κίτρινη» οικογένεια ασχολούνται με το σχέδιο που αφορά τη συμμετοχή της ομάδας στη δεύτερη κατηγορία την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το τελευταίο διάστημα άνθρωποι της ομάδας, οι οποίοι δεν έχουν ασχοληθεί ξανά με τα κοινά του συλλόγου, έχουν ξεκινήσει τις διεργασίες για την επόμενη μέρα.

Ήδη έχουν έρθει σε επαφή με διάφορους επιφανείς οικονομικά παράγοντες, με στόχο να χρηματοδοτηθεί η νέα προσπάθεια, με τους κ.κ. Γράντα, Δασυγένη και Παπαϊωάννου να μην παρουσιάζονται αρνητικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Από τη διάθεσή τους και το ποσό που θα συμφωνήσουν να βάλουν (σε αυτούς υπάρχει πρόθεση να προστεθούν κι άλλοι μικρότερου οικονομικού βεληνεκούς) θα φανεί, αν υπάρχει δυνατότητα να υποστηριχτεί πλάνο της συμμετοχής του Άρη Football League, που προϋποθέτει τη συναίνεση των πρώην ποδοσφαιριστών και μια νέα ρύθμιση με το Δημόσιο ή αν ο δρόμος της εκκαθάρισης μέσω της Γ' Εθνικής θα είναι μονόδρομος.

Όπως γράφει η SportDay, πρόθεση της συγκεκριμένης «ομάδας» δεν είναι να διοικήσει, αλλά να έχει ένα εποπτικό ρόλο, στα πρότυπα των γερμανικών συλλόγων. Κάτι τέτοιο σημαίνει πως από τη στιγμή που χρηματοδοτούν ετησίως με ένα συγκεκριμένο ποσό την ΠΑΕ θα είναι αυτοί που θα ορίζουν και το εκάστοτε Δ.Σ. στην ΠΑΕ και θα το ελέγχουν.

Όλα δείχνουν ότι το πλάνο θα έχει τεθεί σε εφαρμογή το αργότερο σε δύο εβδομάδα, αν μέχρι τότε δεν έχει εκδοθεί η απόφαση του Ειρηνοδικείου για αντικατάσταση του Λάμπρου Σκόρδα ή αν είναι απορριπτική, τότε το πιθανότερο είναι να συγκληθεί νέα έκτακτη Γ.Σ. της «ΚΜΑ» αφού απαραίτητη προϋπόθεση είναι να αποχωρήσει ο νυν πρόεδρος που για πολλούς αποτελεί το μεγάλο «εμπόδιο» για να προχωρήσουν οι διεργασίες. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: