Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Παιχνίδι του Ολυμπιακού στα νέα «ύποπτα»!

Φάκελος για τρία νέα «ύποπτα» παιχνίδια έφτασε στα γραφεία της ΕΠΟ, το ένα εκ των οποίων αφορά το Ολυμπιακός-Πανθρακικός.  
Ακόμα τρία παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος κρίνονται ύποπτα από την ΟΥΕΦΑ, τα δύο εκ των οποίων αφορούν τη Σούπερ Λιγκ και το τρίτο την Football League. Όλες μάλιστα οι αναμετρήσεις έγιναν τον Μάρτιο και σύμφωνα με τη «Δίκη» του ΣΚΑΪ πρόκειται για τα εξής:
Ολυμπιακός-Πανθρακικός 1-0 (15/3/14) – 29η αγωνιστική
Καλλονή-ΟΦΗ 1-0 (23/3/14) – 30 αγωνιστική
Πιερικός-Δόξα Δράμας 2-1 (17/3/14) – 24η αγωνιστική
Οι συγκεκριμένοι αγώνες έρχονται να προστεθούν στους υπόλοιπους εννιά που έχουν ήδη γίνει γνωστοί και πρόκειται για τους Καλλονή Παναθηναϊκός (0-4), Καλλονή-Αστέρας Τρίπολης (0-2), Βέροια-Ολυμπιακός (0-5), Βέροια-ΠΑΣ (2-2), Παναθηναϊκός-ΠΑΣ (3-1), ΠΑΣ-ΠΑΟΚ (0-2), Ολυμπιακός-Εργοτέλης (3-0), Καλλονή-ΠΑΟΚ (2-5) και ΟΦΗ-Καλλονή (0-1).
Οι ενδείξεις της ΟΥΕΦΑ προκύπτουν από τη σχετική μελέτη ανίχνευσης στοιχηματικής απάτης της εταιρείας «Sports Radar» με την οποία και συνεργάζεται, αλλά θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε αρκετές περιπτώσεις έχει αποδειχθεί αναξιόπιστος ο συγκεκριμένος τρόπος με τον οποίο χαρακτηρίζονται «ύποπτα» τα παιχνίδια.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: