Τρίτη 1 Απριλίου 2014

«Πρέπει να προσέξουμε την Γιουνάιτεντ»

robben_600_319
O Άριεν Ρόμπεν μίλησε την παραμονή του πρώτου προημιτελικού με την Γιουνάιτεντ για την δυσκολία του παιχνιδιού και για την φανταστική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο «Ολντ Τράφορντ».
«Είναι πάντα φανταστικό να παίζεις στην Αγγλία. Το Ολντ Τράφορντ έχει κάτι το ξεχωριστό γύρω του, η ατμόσφαιρα είναι φανταστική. Ως ποδοσφαιριστής ονειρεύεσαι να παίζεις σε προημιτελικούς Τσάμπιονς Λιγκ σε τέτοιες ατμόσφαιρες», δήλωσε ο Ολλανδός άσος και πρόσθεσε:
«Θα πρέπει να προσέξουμε πολύ το ματς. Η γνώμη των μίντια και του κόσμου είναι πως η Μάντσεστερ δεν είναι σε καλή φόρμα και ότι θα περάσουμε στα ημιτελικά, όμως εγώ δεν το βλέπω έτσι.
Θα είναι ένα σκληρό ζευγάρι. Θα πρέπει να πιάσουμε το 100% της απόδοσής μας από το πρώτο λεπτό γιατί αρκεί να χάσεις την αυτοσυγκέντρωσή σου για ένα δευτερόλεπτο για να χάσεις από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Εάν χάσεις την αυτοσυγκέντρωσή σου και χάσεις τη μπάλα, τότε θα τιμωρηθείς σε αυτό το γήπεδο».
Ο Άριεν Ρόμπεν μίλησε επίσης στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπάγερν και για την απώλεια του Φαν Πέρσι που έχουν οι πρωταθλητές Αγγλίας αλλά και στις λύσεις που έχουν στην επιθετική τους γραμμή.
«Είναι κρίμα που ο Φαν Πέρσι θα χάσει τα ματς. Όλοι θέλουν να παίρνουν μέρος σε ματς ειδικά προς το τέλος της σεζόν και είναι επώδυνο όταν δεν μπορείς, το ξέρω αυτό από προσωπική εμπειρία.
Φυσικά και έχει ξεχωριστή ποιότητα ο Φαν Πέρσι αλλά η Μάντσεστερ εξακολουθεί να έχει αρκετές επιλογές μπροστά: Ρούνι, Γουέλμπεκ, Νάνι, Βαλένσια.
Θα είναι μία πολύ δυνατή σύγκρουση και ανυπομονούμε για αυτά τα ματς».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: