Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Οταν πλακώθηκαν Μαρτίνο και Σιμεόνε!!

Μαρτίνο και Σιμεόνε κοντράρονται απόψε στη μάχη των πάγκων και το gazzetta.gr θυμάται μία... αντιαθλητική συνάντηση τους το 1988.
Ηταν 29 Ιανουαρίου του 1988. Η Βέλες Σάρσφιλντ υποδεχόταν τη Νιούελς Ολντ Μπόις. Με τους γηπεδούχους είχε μόλις αρχίζει να κάνει το ξεπέταγμα του ένας 17χρονος με περισσό τσαμπουκά. Με το καλημέρα της καριέρας του ο Ντιέγο Σιμεόνε ξεκίνησε να μαζεύει και κάρτες εξαιτίας του δυνατού τρόπου παιχνιδιού του. Ο μικρός δεν φοβόταν να τα βάλει με κάθε αντίπαλο. Οπότε δεν... μάσησε ακόμα και όταν κοντραρίστηκε με τον ηγέτη εκείνης της Νιούελς, Τάτα Μαρτίνο.
Σε κάποιο σημείο του αγώνα ο πιτσιρικάς Τσόλο έπεσε με δύναμη στα πόδια του μπαρουτοκαπνισμένου αντίπαλου του. Ο Τάτα σηκώθηκε αγριεμένος και του έριξε αγκωνιά στο πρόσωπο, με τον Σιμεόνε να κάνει σβούρες και να πέφτει χτυπημένος στο χορτάρι. Αμέσως ο διαιτητής έδειξε κόκκινη στο Μαρτίνο, αλλά λίγα λεπτά ήρθε και η ώρα του Σιμεόνε που με τη σειρά του αποβλήθηκε για ακόμα ένα αντιαθλητικό μαρκάρισμα.
Τώρα, 26 χρόνια από εκείνο το περιστατικό, καθισμένοι στους πάγκους δύο εκπληκτικών ομάδων, το μόνο που κάνουν όποτε συναντιούνται, είναι το να αγκαλιάζονται θερμά. Μαρτίνο και Σιμεόνε κοντράρονται απόψε για κάτι πολύ πιο σημαντικό από εκείνη την αναμέτρηση του 1988 και θα αφήσουν τους ποδοσφαιριστές τους να παίξουν αγκωνιές και κλωτσιές. Ειδικά εάν παίξει ο Ντιέγκο Κόστα, είναι σίγουρο πως τούτο θα συμβεί.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: