Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Μήνυμα ελήφθη;

Το σύνθημα για τους αγώνες του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ, με το βλέμμα να είναι στον τελικό της διοργάνωσης, έδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους παίκτες του Ολυμπιακού. Τι αλλαγές ετοιμάζει ο Μίτσελ.

Μήνυμα ελήφθη;
Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, με νίκη επί του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, ζήτησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης να κάνουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

«Η ιστορία κάθε συλλόγου γράφεται με τους τίτλους που κατακτά και όχι με σποραδικές ή συγκυριακές μεμονωμένες νίκες», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και πρόσθεσε:

«Τα παιχνίδια που έρχονται είναι όλα στο χέρι σας. Έχετε και ένα χρέος. Αυτό που έγινε με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη δεν το δεχόμαστε εμείς οι Ολυμπιακοί».

Κλείνοντας την ομιλία του προς τους παίκτες, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου τόνισε πως «αυτή η χρονιά είναι επιτυχημένη. Και αυτό δεν θα το αλλάξει καμιά Τούμπα και κανένας τελικός Κυπέλλου. Αλλά εσείς οφείλετε να δώσετε χαρά στον κόσμο μας!».

Ο Μαρινάκης έστειλε το… μήνυμά του στην ομάδα και οι ποδοσφαιριστές καλούνται να κάνουν πράξη τα όσα τους ζήτησε, κλείνοντας ιδανικά τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Από την πλευρά του, ο Μίτσελ θεωρείται δεδομένο ότι θα προχωρήσει σε αλλαγές εν όψει του αυριανού πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Άλλωστε, είχε ξεκουράσει κάποιους παίκτες και ταυτόχρονα επιστρέφουν άλλοι στη διάθεσή του από τραυματισμούς. Συγκεκριμένα, είχε δώσει «ανάσες» στους Μανωλά, Μαρκάνο και στον παιχνίδι με τον Άρη δεν έπαιξαν από την αρχή οι Μανιάτης, Κάμπελ.

Παράλληλα, ο Ισπανός τεχνικός είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει ξανά τον Σαβιόλα και τον Φουστέρ, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους. Ο μόνος που παραμένει εκτός – και κάνει ατομικό πρόγραμμα – είναι ο Ιμπαγάσα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: