Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Ψυχάρα ο Φλόρο Φλόρες!!

Οι αθλητές οφείλουν να είναι υπόδειγμα τόσο εντός όσο κι εκτός αγωνιστικών χώρων, μιας και αποτελούν πρότυπα για πολλές κοινωνικές ομάδες. Με τον καλύτερο τρόπο λοιπόν έδειξε τις ευαισθησίες του ο επιθετικός της Σασουόλο, Φλόρο Φλόρες, ο οποίος υιοθέτησε ένα νεογέννητο παιδί που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στον σταθμό των τρένων.

Ευτυχώς ακόμη υπάρχουν άνθρωποι με ευαισθησίες που βάζουν τις αξίες και την ανθρώπινη φύση πάνω από τα πλούτη και την δόξα.
Ένας από αυτούς είναι και ο επιθετικός της Σασουόλο, Φλόρο Φλόρες, ο οποίος δίνει την ευκαιρία σε μια ψυχούλα να μεγαλώσει με τον σωστό τρόπο, μέσα σε μια οικογένεια, από την στιγμή που εκείνοι που την έφεραν στον κόσμο δεν ήταν ικανοί να το υλοποιήσουν, για αυτό και το παράτησαν στον σταθμό των τρένων της Τσιρκουμβεζουβιάνα ντι Μπαϊάνο.

Το μωράκι -μόλις λίγων ημερών- βρέθηκε σε μία τσάντα κάτω από ένα κάθισμα και μετέβει στο νοσοκομείο της περιοχής.

Ο έμπειρος φορ άκουσε την ιστορία από τις ειδήσεις και μίλησε στην γυναίκα του, προτείνοντάς της να υιοθετήσουν το βρεφάκι.

Το ζευγάρι χωρίς να το πολυσκεφτεί προχώρησε στην υιοθεσία και πλέον έχει νέο μέλος στην οικογένεια.

«Όταν είδα τον μικρό Φραντσέσκο -η νοσοκόμα του έδωσε το όνομα του Πάπα Φραγκίσκου-, αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε αυτό που μας είπε η καρδιά. Πρώτα είμαι πατέρας και μετά ποδοσφαιριστής, σίγουρα δεν είμαι ήρωας». Είπε χαρακτηριστικά ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος είναι ήδη πατέρας τριών παιδιών.

Μπράβο σε αυτόν και στην γυναίκα του και μπράβο σε όλους αυτούς που δίνουν την ευκαιρία σε μωρά να ζήσουν μια καλύτερη ζωή.Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: