Τρίτη 1 Απριλίου 2014

«Κολλάει» του Καμάτσο, προτάθηκε ο Τζακερόνι!!

Οι υψηλές απαιτήσεις του Χοσέ Αντόνιο Καμάτσο κάνουν δύσκολη την περίπτωση του Ισπανού τεχνικού για τον πάγκο της Εθνικής. Προτάθηκε ο Αλμπέρτο Τζακερόνι.

«Κολλάει» του Καμάτσο, προτάθηκε ο Τζακερόνι
Δύο ονόματα προπονητών που βρίσκονται ψηλά στη λίστα της «γαλανόλευκης» είναι του Χοσέ Αντόνιο Καμάτσο και του Μαρσέλο Μπιέλσα. Στην προ ημερών επαφή με τον Ισπανό παρουσιάστηκε μεγάλη απόκλιση στο οικονομικό μέρος καθώς ο πρώην τεχνικός της Κίνας αξίωσε 1,2 εκατ. ευρώ ετησίως για τον ίδιο χωρίς τους συνεργάτες του.

Η ομοσπονδία έχει αποφασίσει ότι θα διαθέσει περίπου 700.000 ευρώ για τον νέο ομοσπονδιακό προπονητή και κάπου εκεί, οι συζητήσεις με τον 58χρονο Ισπανό σταμάτησαν χωρίς όμως να αποκλείεται να ξεκινήσει δεύτερος κύκλος επαφών.

Επόμενος στόχος ο Μπιέλσα

Όσον αφορά τον Μαρσέλο Μπιέλσα, τα στελέχη της ΕΠΟ θα βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις του 58χρονου Αργεντινού το προσεχές διάστημα για να έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα. Σύμφωνα με πληροφορίες και σε αυτή την περίπτωση, το κασέ του πρώην προπονητή της Αθλέτικ Μπιλμπάο ξεπερνάει το 1 εκατ. ευρώ.

Ιταλική και γερμανική αγορά

Στο μεταξύ, εκτός από τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έχουν προταθεί ακόμα δύο Ιταλοί τεχνικοί τα τελευταία 24ωρα. Στη λίστα προστέθηκαν ο Αλμπέρτο Τζακερόνι, ο οποίος εργάζεται από το 2010 στην Εθνική Ιαπωνίας και ο Νταβίντε Μπαλαρντίνι, προπονητής του Παναγιώτη Κονέ και του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στην Μπολόνια. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το όνομα του Αλμπέρτο Τζακερόνι είχε «παίξει» και για την τεχνική ηγεσία της Ιταλίας μέχρι να ανανεώσει ο Τσέζαρε Πραντέλι.

Σχετικά με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν υπάρχει εξέλιξη και πιθανότατα το θέμα να έχει «παγώσει» λόγω των μεγάλων οικονομικών απαιτήσεών του. Μετά τον Τόμας Σάαφ προτάθηκε στην ομοσπονδία μέσω μάνατζερ ακόμα ένας Γερμανός προπονητής. Ο λόγος για τον Άρμιν Φε της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η περίπτωση του οποίου δεν συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Στην Ελλάδα ο Σάντος

Η ελληνική αντιπροσωπεία της ΕΠΟ επέστρεψε από την Αστάνα του Καζακστάν και σύντομα θα δρομολογήσει τις εξελίξεις για τον αντικαταστάτη του Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος βρίσκεται στην Ελλάδα από την Κυριακή για να ολοκληρώσει μαζί με τους συνεργάτες του, τις τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με την προετοιμασία της Εθνικής, ενώ την Τετάρτη θα βρεθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» προκειμένου να παρακολουθήσει τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ.

Τώρα, εάν του γίνει κουβέντα σε νέα βάση για συμβόλαιο και μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας θα δείξει… Πάντως, πολύ δύσκολα θα υπάρξει θετική ανταπόκριση από τον Φερνάντο Σάντος διότι η απόφασή του είναι να εργαστεί την επόμενη σεζόν σε πάγκο ενός συλλόγου με πλάνο και προοπτική. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: