Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Γούτας: «Τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς»

Απογοητευμένος από την ήττα από τον Πλατανιά, αλλά σίγουρος πως η Ξάνθη θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία εμφανίστηκε ο Δημήτρης Γούτας.

Γούτας: «Τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς»
Εμφανώς απογοητευμένος από την ήττα της Ξάνθης από τον Πλατανιά στα Πηγάδια εμφανίστηκε ο Δημήτρης Γούτας. Ο νεαρός αμυντικός της ακριτικής ομάδας, μιλώντας στη Nova, αναφέρθηκε στα επόμενα παιχνίδια τονίζοντας πως αποτελεί επιτακτική ανάγκη η επίτευξη δύο νικών προκειμένου να εξασφαλιστεί η παραμονή στη Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αφού και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, όμως ο αντίπαλος ευτύχησε να σκοράρει με ένα τυχερό γκολ. Στη συνέχεια κάναμε ευκαιρίες, ωστόσο δεν μπορέσαμε να τα καταφέρουμε και δεχτήκαμε ένα δεύτερο γκολ το οποίο μας «πάγωσε». Στο δεύτερο ημίχρονο σκοράραμε νωρίς, ωστόσο δεν ήμασταν τυχεροί για να φτάσουμε στην ισοφάριση. Έχουμε δύο παιχνίδια μπροστά μας και θα κοιτάξουμε να πάρουμε ότι μπορούμε γιατί είμαστε υποχρεωμένοι».

Για το αν λύγισαν από το άγχος: «Δεν μπορώ να πω ότι λυγίσαμε. Το παλέψαμε 90 λεπτά και μπορώ να πω ότι ήταν τυχερός ο αντίπαλος καθώς δημιούργησε ελάχιστες ευκαιρίες και πέτυχε τρία γκολ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Κοιτάμε τη συνέχεια, να πάρουμε τους βαθμούς για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για το τι θα άλλαζαν από το παιχνίδι: «Τώρα δεν μπορώ να πω τι θα αλλάζαμε. Ότι ήταν να γίνει έγινε. Ηττηθήκαμε με 3-2 και πλέον κοιτάμε τα επόμενα ματς για να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε γιατί πιστεύω ότι δεν μας αξίζει αυτό».
Για τη συνέχεια: «Αυτή η κατάσταση που επικρατεί τώρα μας κάνει ακόμη πιο δυνατούς. Τα δύσκολα παιχνίδια είναι για τους δυνατούς. Από εδώ και πέρα θα κοιτάξουμε να πάρουμε τους έξι βαθμούς για να σώσουμε την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: