Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Και πάλι Ευρωπαίος ο Παναθηναϊκός!!

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς ο φάκελος για την αδειοδότηση είναι πλήρης. Στόχος πλέον το Champions League. Το ακραίο σενάριο να μείνει εκτός Ευρώπης.

Και πάλι Ευρωπαίος ο Παναθηναϊκός
Μετά την περσινή απουσία του λόγω μη αδειοδότησης, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο φάκελος που θα κατατεθεί σήμερα ή αύριο στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ είναι πλήρης και όπως προκύπτει από την ομοσπονδία εμπεριέχει όλα εκείνα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για να πάρει το πράσινο φως, αρχικά για τη συμμετοχή στα play offs κι εν συνεχεία για να παίξει ξανά στην Ευρώπη.

Οι «πράσινοι» έχουν συμπεριλάβει στο φάκελο υπογεγραμμένο έλεγχο από γνωστή εταιρεία που αναφέρει πως υπάρχει πλάνο βιωσιμότητας για την επόμενη περίοδο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται εγγυητική επιστολή με ένα ποσό που θα έφτανε τα 7-8 εκατ. ευρώ. Το ομολογιακό δάνεια που πήρε ο Γιάννης Αλαφούζος, η μείωση του μπάτζετ, οι διακανονισμοί με παίκτες και ομάδες που τους οφείλονται χρήματα και τα έσοδα για τη νέα περίοδο είναι στοιχεία που επίσης θεωρούνται σημαντικά.

Μέχρι τις 15 Απριλίου και σε κάθε περίπτωση πριν την έναρξη των play offs (αφού όποια ομάδα δεν αδειοδοτηθεί δεν θα λάβει μέρος στα play offs) αναμένεται η ανακοίνωση της ΕΠΟ κι εφόσον δεν υπάρχουν εκπλήξεις ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει την επόμενη σεζόν στα Κύπελλα Ευρώπης με μεγάλο στόχο να παίξει στα προκριματικά του Champions League τερματίζοντας πρώτος στα play offs. Μοναδική περίπτωση να μην παίξει στην Ευρώπη, εφόσον αδειοδοτηθεί, είναι να κατακτήσει ο ΟΦΗ το Κύπελλο και να τερματίσουν οι «πράσινοι» τελευταίοι στα play offs.

Τεστ για Πέτριτς

Φιλικό με τον Αχαρναϊκό θα δώσει σήμερα ο Παναθηναϊκός στο Κορωπί με τον Γιάννη Αναστασίου να δοκιμάζει τον προερχόμενο από μυϊκό τραυματισμό Μλάντεν Πέτριτς και άλλους παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής. Στόχος είναι ο Κροάτης φορ να είναι έτοιμος για τη ρεβάνς ημιτελικών Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: