Τρίτη 1 Απριλίου 2014

«Βαση μας… τα αποδυτήρια»

665945
Ο Γενικός αρχηγός του Ηρακλή, Κώστας Τσαλίκης, φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και μίλησε για τους στόχους της ομάδας από εδώ και πέρα αλλά και τα προβλήματα που έχουν προκύψει. Τόνισε πως ο “Γηραιός” μπορεί να ξεκινάει με βαθμολογικό μειονέκτημα αλλά θα εκμεταλλευτεί το εξαιρετικό κλίμα για να πετύχει την άνοδο.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κώστας Τσαλίκης:
Για το αν είναι επιτυχία η είσοδος στα πλέι οφ:“Επιτυχία η είσοδος στα πλέι οφ δεν είναι σε καμία περίπτωση”.
Για τον αν μπορεί ο Ηρακλής να ανεβεί στην Σούπερ Λιγκ:“Μπαίνουμε σε αυτή την διαδικασία με μειονέκτημα. Από εκεί και πέρα κυνηγάς  τον μοναδικό στόχο που είναι η άνοδος στην Σούπερ Λιγκ ανεξάρτητα από το επίπεδο αυτού του πρωταθλήματος. Το πρόβλημα είναι πως με αυτό το μειονέκτημα δεν κοιτάς μόνο τον εαυτό σου αλλά θέλεις και αλλά αποτελέσματα. Εκεί υστερούμε εμείς. Πίεση υπήρχε και στο τελευταίο παιχνίδι, όπως και  με την Κέρκυρα και παντού. Δεν θεωρώ πως είναι δικαιολογία. Απλά η ομάδα δεν ήταν αυτή που έπρεπε να είναι σε κάποια παιχνίδια”.
Για τα προβλήματα που υπάρχουν:“Υπάρχουν τραυματισμοί βασικών ποδοσφαιριστών και αυτό είναι γεγονός. Το μεγάλο μειονέκτημα είναι πως πέρασε η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου για 1002 λόγους. Για εμένα η ομάδα αποδυναμώθηκε και τώρα η ομάδα πονάει. Οι τραυματισμοί και οι κάρτες ήταν αναμενόμενοι και έπρεπε να τα ξέρουμε. Έπρεπε να ενισχυθεί η ομάδα και δεν το έκανε για πολλούς λόγους. Εκεί που ποντάρουμε εμείς είναι κάτι που δεν το βλέπεις σε πολλές ομάδες και είναι το κλίμα από τους φυσιοθεραπευτές μέχρι οπουδήποτε. Εκεί ποντάρουμε εμείς”.
Για την υπόθεση που προέκυψε με τον Γκιγιέρμο Όγιος:“Δεν χρειαζόταν η ομάδα τέτοιου είδους ηλεκτροσόκ. Αυτό που έγινε δεν έπρεπε να γίνει και από εκεί και πέρα δεν θέλω να το σχολιάσω καθώς έχει να κάνει με το διοικητικό κομμάτι. Οι ποδοσφαιριστές είναι επαγγελματίες και δεν νομίζω πως επηρεάστηκαν. Παίξανε με την Ζάκυνθο όπως έπρεπε, είναι συνειδητοποιημένοι και ξέρουν τι κάνουν”.
Για το γεγονός πως ο Γκιγιέρμο Όγιος δεν μπορεί να κάτσει στον πάγκο της ομάδας:“Το θέμα του Όγιος είναι περίπλοκο. Δεν έχει το καινούριο δίπλωμα της Ουέφα. Από εκεί και πέρα έχει γίνει μια καινούρια πρόσληψη και στο παιχνίδι με την Καρδίτσα έκατσε στον πάγκο. Στο παιχνίδι με την Ζάκυνθο προέκυψε πάλι το πρόβλημα. Το χειρίζονται οι άνθρωποι της διοίκησης και ελπίζω να λυθεί αν και μου φαίνεται δύσκολο”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: