Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Πρόβλημα (;) εν όψει πλέι οφ για Φωστήρα!

Πλαστή ενημερότητα φέρονται να έχουν τρεις ομάδες της Football League, με τον Φωστήρα να κινδυνεύει να μείνει εκτός από τα πλέι οφ και τον Παναιγιάλειο να «γλυκοκοιτάζει» το ενδεχόμενο ένστασης.

Πρόβλημα (;) εν όψει πλέι οφ για Φωστήρα
Φωστήρας, Απόλλων 1926 και Αναγέννηση Γιαννιτσών φέρονται να έχουν πλαστές ενημερότητες, με την ομάδα του Ταύρου να κινδυνεύει να μείνει εκτός πλέι οφ της Football League μετά τα όσα υποστήριξε ο αθλητικός Εισαγγελέας, Χάρης Λακαφώσης, στην εκπομπή «Δίκη» του ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα στη χθεσινοβραδινή εκπομπή ειπώθηκαν

«Μετά από έρευνα του αθλητικού εισαγγελέα, Χάρη Λακαφώση και τη συνδρομή της οικονομικής αστυνομίας, του ταξίαρχου Βασίλη Κοντογιάννη και του τμηματάρχη Κυριάκου Μπραΐμη, αποκαλύφθηκαν οι 47 πλαστές φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες, ανάμεσα στις οποίες είναι και τρεις που αφορούν στην εν εξελίξει αγωνιστική σεζόν 2013-14.

Οι ομάδες που είχαν πλαστές ενημερότητες από τον Ιούλιο του 2013 είναι οι:

Φωστήρας: φορολογική

Απόλλων 1926: ασφαλιστική

Αναγέννηση Γιαννιτσών: φορολογική».

Από την πλευρά τους, στο Παναιγιάλειο φέρονται να εξετάζουν το ενδεχόμενο να καταθέσουν ένσταση, αφού έχουν έννομο συμφέρον και μπορούν να διεκδικήσουν εκείνοι τη συμμετοχή στη διαδικασία κατάταξης του πρωταθλήματος.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι πριν από λίγο καιρό στην ίδια εκπομπή είχε γίνει αναφορά σε ανάλογη ιστορία με τον Πλατανιά και τον Πανιώνιο, όμως στη συνέχεια αποδείχθηκε πως δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: