Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Τεβεκέλης: «Σωστά έχει τις ανησυχίες του ο ΠΑΟΚ για τον Καλογερόπουλο»

Ο υπεύθυνος διαιτησίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάλαμας Τεβεκέλης, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για τον ορισμό του Χαράλαμπου Καλογερόπουλου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και από το τι περιμένει να δει από τον Αθηναίο ρέφερι.

«Κάνοντας μια έρευνα για τους διαιτητές που θα μπορούσαν να σφυρίξουν το παιχνίδι, στάθηκα και στον Μπάμπη Καλογερόπουλο. Από τα δέκα παιχνίδια που σφύριξε, βλέπουμε εννιά καλές διαιτησίες. Μέσα σε αυτές είναι και τα Ολυμπιακός Ξάνθη και ΠΑΟΚ-Πλατανιάς. Υπάρχει και μια διαιτησία που μας φέρνει μια αμφιβολία και είναι το ματς Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης. Σε αυτό μέχρι το 70? τα πήγαινε καλά, μετά υπήρξε η φάση του Βάις και έδωσε το πέναλτι που δεν υπήρχε. Είναι καλό να βάζεις διαιτητές που δεν έχουν δώσει δικαιώματα. Για μένα σε έναν ημιτελικό κυπέλλου πρέπει να είσαι τέλειος. Και το παραμικρό λάθος δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Αν γίνει ένα λάθος σε ντέρμπι μεγάλο, δεν ξεχνιέται ποτέ. Πιστεύω ότι πρέπει να προσπαθήσει να τα πάει καλά, γιατί είναι ένα παιχνίδι με το οποίο ασχολούνται όλοι».

Για το αν ισχύει ότι θα έπρεπε να οριστεί ένας πιο έμπειρος και διεθνής διαιτητής, είπε:

«Δεν ισχύει αυτό, γιατί κι εγώ ήμουν δύο χρόνια διαιτητής και έπαιζα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Κι εγώ δεν ήμουν διεθνής, αλλά έπαιζα σημαντικά παιχνίδια. Είναι θέμα εμπιστοσύνης. Και τον Κομίνη βέβαια τον εμπιστεύτηκαν, αλλά τους διέψευσε. Δε σημαίνει ότι ένας μη διεθνής διαιτητής δεν είναι και καλός. Σε έναν ημιτελικό ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός μπαίνεις μέσα για να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό, είναι βέβαια σωστό που έχει τις ανησυχίες της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: