Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Ανατολίτης: «Να επαναλειτουργήσει ο ΑΦΜ και ο Γ.Σ. Ηρακλής»

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, Βασίλης Ανατολίτης, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο σχετικά με το «ξεκλείδωμα» του ΑΦΜ του Γ.Σ. Ηρακλής.

Αναλυτικά τόνισε: «Πριν περίπου δύο εβδομάδες συνεδρίασε η Επιτροπή της Περιφέρειας, των εκπροσώπων του Ηρακλή και νομικού επιτελείου του. Καταλήξαμε σε μια πρόταση συγκεκριμένη σε δύο σκέλη, που πέρασε από την Γενική Συνέλευση του Γ.Σ. Ηρακλή και την Παρασκευή πέρασε ομόφωνα και από το Περιφερειακό Συμβούλιο, αφορώντας τόσο στα χρέη όσο και στον ΑΦΜ του Ερασιτέχνη Ηρακλή. Όπως έχουμε πει και στο παρελθόν, γιατί πριν από δύο μήνες είχαμε θίξει ξανά, τα χρέη θα βαραίνουν τα φυσικά πρόσωπα που ήταν διοίκηση εκείνη την εποχή στον Γ.Σ. Ηρακλή, όπως επίσης και τις εταιρίες και τους ιδιώτες που εκδώσανε αυτά τα εικονικά τιμολόγια για λογαριασμό του Γ.Σ. Ηρακλή.

Θα πρέπει να επιτραπεί στον σύλλογο να ξαναλειτουργήσει. Θα πρέπει με ρητή διάταξη να απαλλαχθεί η προσωρινή διοίκηση που θα αναλάβει κάθε ευθύνη, ποινική, αστική, φορολογική για τις οφειλές που αφορούν στο παρελθόν. Να επαναλειτουργήσει ο ΑΦΜ για να μπορέσει να λειτουργήσει ο σύλλογος. Αυτή η πρόταση θα κοινοποιηθεί στον Γ.Σ. Ηρακλή και θα πάει στο Υπουργείο Οικονομικών και Υπουργείο Πολιτισμού. Θα περιμένουμε τις αντιδράσεις των δύο Υπουργείων κι αν χρειαστούν περισσότερες λεπτομέρειες θα μεταβούμε στην Αθήνα για να συζητήσουμε το μέλλον του Γ.Σ. Ηρακλή.

Λειτουργούν 17 τμήματα στον Γ.Σ. και θα πρέπει να ζει ξανά ο Ηρακλής από την αρχή γιατί με μαθηματική ακρίβεια οδηγείται σε αθλητικό μαρασμό. Πιστεύω ότι θα πάνε καλά τα πράγματα. Δεν αφήνουμε το θέμα, ούτε εμείς, ούτε οι άνθρωποι του Γ.Σ. κι έχουμε μια καλή συνεργασία».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: