Τρίτη 1 Απριλίου 2014

«Ο ΠΑΟΚ έχει το προβάδισμα»

Στο «Αθλητικό Metropolis» και δη στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», φιλοξενήθηκε ο Παναγιώτης Κερμανίδης, με αφορμή τη βράβευσή του από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ πριν τον χθεσινό αγώνα με την ΑΕΛ Καλλονής στην Τούμπα.

Χαρακτηριστικά, ο βετεράνος άσος του ΠΑΟΚ τόνισε:

Για την βράβευσή του: «Είχα πάρα πολλά χρόνια να βρεθώ στην Τούμπα. Ήταν πολύ συγκινητικές οι στιγμές, έχοντας δίπλα μου την οικογένειά μου, το εγγόνι μου και σχεδόν όλα τα παιδιά της ακαδημίας μου στην κερκίδα. Χάρηκα επιπροσθέτως γιατί με βράβευσε ένας πρώην μου συμπαίκτης, ο Κώστας Ιωσηφίδης, με τον οποίο ζήσαμε πολλές μεγάλες στιγμές και πανηγυρίσαμε τίτλους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΠΑΕ που με τίμησε και αφιερώνω την τιμή που μου έγινε στον λαό του ΠΑΟΚ, στους δικούς μου ανθρώπους, στην ακαδημία μου και γενικά σε όσους με αγαπάνε».

Για τον Ευθύμη Κουλούρη: «Τον ξέρω από μικρό παιδί, από τα παιδικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Μακεδονίας τα προηγούμενα χρόνια. Ανδρώθηκε ο Ευθύμης μέσα από τα αυτά τα πρωταθλήματα, στα οποία ο συναγωνισμός είναι μεγάλος. Τον γνωρίζω καλά, πριν καν ακόμα γίνει επαγγελματίας. Δούλεψε σκληρά και χαίρομαι πολύ γι΄ αυτόν. Του εύχομαι να κάνει μεγάλη καριέρα και του ευχήθηκα να… χιλιάσει τα γκολ του, κατά τη βράβευσή του ως MVP του αγώνα».


Για το ο ΠΑΟΚ πρέπει να δίνει ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα «σπλάχνα» του. «Δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα. Οι απαιτήσεις στον ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλες. Τα περισσότερα παιχνίδια του είναι πολύ κρίσιμα και σημαντικά και χρειάζεται έτοιμους παίκτες σε κάθε παιχνίδι. Αυτό δε σημαίνει βέβαια πως δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιο δικό του παιδί που το πιστεύει, το θεωρεί έτοιμο, το θεωρεί ικανό να προσφέρει. Με αυτά που έδειξε ο Ευθύμης σε δύο αγώνες, γιατί δεν πήρε περισσότερες ευκαιρίες, δείχνει ικανός να προσφέρει πολλά ακόμα και αυτή την εποχή. Και επιπλέον, υπάρχουν και άλλα παιδιά όπως ο Κουλούρης. Δεν γίνεται βέβαια να χρησιμοποιηθούν όλα, αλλά υπάρχουν 3-4 νεαροί που χτυπάνε την πόρτα της πρώτης ομάδας, όπως ο Κουλούρης, ο Δεληγιαννίδης και ο Πόζογλου».

Για την επικείμενη «μάχη» του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο κύπελλο: «Αν μείνουμε στο χθεσινό ματς, δεν μπορούμε να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα. Στο παιχνίδι όμως με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, είδαμε πως ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να τον αντιμετωπίσει. Δεν θα είναι καθόλου εύκολα παιχνίδια, αλλά νομίζω πως ο ΠΑΟΚ έχει το προβάρισμα. Πρέπει την Τετάρτη να παίξει θαρραλέα και τολμηρά. Αν αγωνιστεί έτσι, μπορεί να πάρει την πρόκριση και να βρεθεί στον τελικό». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: