Τρίτη 1 Απριλίου 2014

«Από την κόλαση στον παράδεισο»

γραφας
Ο Θωμάς Γράφας, προπονητής του Ηρακλή Ψαχνών o οποίος κατάφερε να μπει στα πλέι οφ και να διεκδικήσει την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ, μίλησε στον Arena FM 89,4.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Ο πρώτος στόχος μας έχει επιτευχθεί, είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό που πέτυχε η ομάδα των Ψαχνών, δηλαδή να μπει στα πλέι οφ. Οι κόποι μας έχουν πιάσει κόπο όμως θέλουμε από δω και πέρα να είμαστε ανταγωνιστικοί στα πλέι οφ που έρχονται.
Σίγουρα το πλεονέκτημα το έχει ο Ολυμπιακός Βόλου και η Κέρκυρα ποτ ξεκινάει με το +6. Αλλά από εκεί και πέρα είναι πολλές οι αγωνιστικές και νομίζω ότι όλα γίνονται. Θεωρώ ότι θα είναι ένα μίνι πρωτάθλημα άκρως ανταγωνιστικό. Η άποψη μου είναι ότι μέχρι το τέλος θα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τις ομάδες που τελικά θα ανέβουν στην Σούπερ Λιγκ».
Για τον Ολυμπιακό Βόλου και την Κέρκυρα: « Παρουσίασαν μια κοιλιά και ο Βόλος αλλά και η Κέρκυρα το τελευταίο διάστημα, οπότε καταλαβαίνεται ότι όλα είναι ανοιχτά. Καμία ομάδα δεν είναι άτρωτη, στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει κάτι ακατόρθωτο».
Για τον Ηρακλή Ψαχνών: «Είμαστε μια πραγματική ομάδα, έχουμε κάποια παιδιά έμπειρα και ένας ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει μεγάλη ιστορία, αναφέρομαι στον Χρήστο τους Πατσατζόγλου, αλλά από εκεί και πέρα βασιζόμαστε στο σύνολο και όχι στις μονάδες. Κοιτάμε με μεγάλη αισιοδοξία αυτή την παρουσία μας στα πλέι οφ.
Εμείς πάμε με μοναδικό στόχο να πάρουμε όλα τα παιχνίδια και να πραγματοποιήσουμε το όνειρο μας».
Για τον τρόπο με τον οποίο τελικά βρέθηκαν στα πλέι οφ: «Είναι συναισθήματα που σε στέλνουνε από την κόλαση στον παράδεισο. Δεν μπορεί να τα περιγράψει κανείς αν δεν τα νιώσει. Από εκεί που λες ,χαθήκαν όλα, ξαφνικά μαθαίνεις ότι πέτυχες αυτό που είχες θέσει ως στόχο».
Για τα φαβορί των πλέι οφ: «Σίγουρα έχουν προβάδισμα οι δυο ομάδες που ξεκινάνε με το +6, αλλά υπάρχει και μια ομάδα με τεράστια ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και αναφέρομαι στον Ηρακλή. Δεν θέλω να βάλω ταμπέλες με φαβορί, όπως είπα και πριν περιμένω να γίνουν άκρως ανταγωνιστικά πλέι οφ και να υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον μέχρι το τέλος».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: