Τρίτη 1 Απριλίου 2014

«Στα ίσια τον Ολυμπιακό»

alava
Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Νίκος Αλαβάντας, φιλοξενήθηκε στον Αrena FM 89,4 και σχολίασε την εικόνα της ομάδας.
Τόνισε πως πρέπει να δοθεί μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στους παίκτες που βγαίνουν από την ομάδα όπως ο Κουλούρης και όχι να αποκτούνται συνεχώς παίκτες αμφιβόλου ποιότητας.
Παράλληλα, μίλησε και για το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ενόψει των ημιτελικών του κυπέλλου Ελλάδας και υπογράμμισε πως ο “Δικέφαλος” πρέπει να παίξει στα ίσια την ομάδα του Πειραιά χωρίς να κλειστεί.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Αλαβάντας:
Για τα τρόφιμα που θα δοθούν την Κυριακή:
“Πρώτα από όλα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια την ομάδα του ΠΑΟΚ για να μαζέψει τρόφιμα σε ανθρώπους που τα χρειάζονται. Όσοι μπορούν θα βοηθήσουν”.
Για το παιχνίδι με την Καλλονή:
“Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν αυτός που περίμενα, είχε πρόβλημα και δε είχε σωστή ανάπτυξη. Το θετικό είναι πως κέρδισε, ίσως επηρέασαν οι πολλές αλλαγές και ίσως στο μυαλό πολλών είναι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό”.
Για τον Κουλούρη:
“Αυτό το παιδί θέλει παραπάνω ευκαιρίες. Είναι αμαρτία να παίζει μετά από πέντε παιχνίδια. Γιατί να βάζουν τον Ολίσε σε ένα παιχνίδι με την Καλλονή και όχι τον Κουλούρη. Ο Ολίσε είναι δανεικός θα φύγει και δεν έχει δείξει τίποτα. Ο Κουλούρης όσες φορές έχει μπει έχει αποδείξει πράγματα. Βγήκαν αρκετά παιδιά που όμως δεν προωθήθηκαν όπως ο Πέλκας ή ο Ιντζίδης. Ο ΠΑΟΚ δεν τους χρησιμοποίησε όσο έπρεπε. Πρέπει να δοθούν παραπάνω ευκαιρίες σε Κουλούρη και Πόζογλου. Με δανεικούς τύπου Χουσέν δεν κάνεις ομάδα. Πάρε έναν ξένο που θα κάνει την διαφορά, το καταλαβαίνω και όλοι το θέλουμε όμως είναι λάθος να πάρεις πέντε ξένους αμφιβόλου αξίας και να μη βάζεις τα παιδιά σου που έχουν δείξει κάτι”.
Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:
“Δικαιολογημένα ήταν το μυαλό των παικτών εκεί. Όλοι θέλουν να παίξουν και να κερδίσουν. Έγινε ροτέισον για να ξεκουραστούν οι παίκτες και να είναι έτοιμοι. Θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να παίξει στα ίσια. Αν πάει αμυντικά και παίξει μοιρολατρικά θα φάει πάλι καμιά τεσσάρα. Είδαμε χθες τον Ολυμπιακό κέρδισε με το ζόρι και με μια εμφάνιση απαράδεκτη. Τελευταία, βέβαια στα εκτός έδρας ο ΠΑΟΚ δεν μας έχει δείξει τίποτα. Αν αγωνιστεί όπως αγωνίζεται εκτός έδρας, δεν έχει καμία τύχη. Πρέπει να χτυπήσει το παιχνίδι στα ίσια κάτω και να μην πάει για να χάσει ούτε 1-0. Αν φάει γκολ μπορεί να μην μπορεί να το ανατρέψει. Παλαιότερα το μότο ήταν κερδίστε Ολυμπιακό και Άρη και δεν μας νοιάζουν τα άλλα παιχνίδια”.
Για το που δίνει περισσότερες πιθανότητες:
“Εγώ δίνω περισσότερες πιθανότητες στον ΠΑΟΚ καθώς έχει πλεονέκτημα έδρας. Παίζουν το δεύτερο παιχνίδι στην Τούμπα και μπορεί να το περάσει”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: