Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Υπό το βλέμμα του Κάμπος η προπόνηση του Άρη!! (pics)


Στην πρώτη του προπόνηση συμμετείχε σήμερα, Δευτέρα, ο νέος προπονητής του Άρη, Πάουλο Κάμπος. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός ανέλαβε κι επίσημα την τεχνική ηγεσία των «κίτρινων».

Υπό το βλέμμα του Κάμπος η προπόνηση του Άρη (pics)
Με νέο αέρα διεξήχθη η προπόνηση της Δευτέρας για την ομάδα του Άρη. Οι ποδοσφαιριστές των «κίτρινων» πραγματοποίησαν το σημερινό πρόγραμμα υπό το βλέμμα του Πάουλο Κάμπος για πρώτη φορά.

Ο 57χρονος τεχνικός, που ανέλαβε και επίσημα τα καθήκοντα του ως προπονητής του συλλόγου, βρέθηκε στο Δασυγένειο Προπονητικό Κέντρο και από τη πρώτη στιγμή έδειξε τη διάθεση του για δουλειά. Κάτι που σίγουρα θα χρειαστεί αν σκεφτεί κανείς τη «μάχη» που πρέπει να δώσει ο Άρης για να ξεπεράσει το κακό ξεκίνημα στη Γ’ Εθνική.

Στις πρώτες του συζητήσεις με τους μέχρι πρότινος υπηρεσιακούς τεχνικούς Μπουγιουκλή και Σίτσα, τόνισε πως δεν θέλει να δώσει οδηγίες όσον αφορά την προπόνηση, αλλά να παρακολουθήσει την φιλική αναμέτρηση όσων δεν αγωνίστηκαν με την Νέων του συλλόγου. Αρκετές φορές μάλιστα το φιλικό προπονητικού χαρακτήρα διακόπηκε με τον Βραζιλιάνο να δίνει τις πρώτες του οδηγίες προς τους παίκτες.

Δίπλα του ήταν ο Γιάννης Τοπαλίδης, που προσπάθησε κι αυτός με τη σειρά του να του μεταφέρει όσα χρήσιμα στοιχεία έχει συγκεντρώσει τις τελευταίες μέρες για τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου. Στο «Δασυγένειο» βρέθηκε και ο υπεύθυνος του Ποδοσφαιρικού Τμήματος των «κίτρινων», Γιώργος Γαλανός.

Δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφίες από το «actionimages.gr»:

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: