Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Ζιάγκος: «Μαχητικότητα κόντρα στον Ολυμπιακό»

Απέναντι στον Ολυμπιακό, η ΑΕΚ θέλει να δείξει πως το ματς της περασμένης αγωνιστικής ήταν μία «κακή παρένθεση», σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Ζιάγκος.

Ζιάγκος: «Μαχητικότητα κόντρα στον Ολυμπιακό»
Συγκέντρωση και μαχητικότητα περιμένει να δει ο Βαγγέλης Ζιάγκος από τους παίκτες του, στην αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Ζιάγκος στην ιστοσελίδα esake.gr:

Για την σημασία του αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Σε αυτή τη μεταβατική περίοδο που βρίσκεται η ομάδα κάθε παιχνίδι είναι το ίδιο σημαντικό με κάθε προηγούμενο και κάθε επόμενο παιχνίδι. Ειδικά στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, λόγω του ότι προερχόμαστε από μία όχι καλή εμφάνιση στο προηγούμενο παιχνίδι, θέλουμε να δείξουμε ότι η προηγούμενη αγωνιστική ήταν για μας μία κακή παρένθεση στη σπουδαία προσπάθεια που γίνεται φέτος από όλους και ότι δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική μας εικόνα».

Για το «κλειδί» της αναμέτρησης: «Η συγκέντρωση και η μαχητικότητα που μας έλειψαν στο προηγούμενο παιχνίδι».

Για τα δυνατά σημεία του Ολυμπιακού: «Η ομοιογένεια της ομάδας, το πολύ καλό “διάβασμα” του παιχνιδιού στο μισό γήπεδο και η πληρότητα σε όλες τις θέσεις με παίκτες υψηλού επιπέδου».

Για το που θα στηριχθεί η ΑΕΚ: «Στην αμυντική μας διάθεση και προσήλωση στον αμυντικό τομέα, στον περιορισμό των λαθών και στον εξορθολογισμό των επιθέσεων στο δεύτερο μισό του γηπέδου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: