Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Ανεβασμένος στην ανηφοριά!

Ικανοποίηση στον Παναθηναϊκό για το βελτιωμένο πρόσωπο που εμφανίζει εσχάτως μετά και το 2-0 επί του Ατρομήτου. «Διαβολοβδομάδα» με PSV και ΠΑΟΚ εν όψει. Επαφές Αλαφούζου.

Ανεβασμένος στην ανηφοριά
Ασφαλώς ακόμη απέχει αρκετά από το πρόσωπο που παρουσίασε στην τελική ευθεία της περσινής σεζόν. Όμως ο Παναθηναϊκός με τις τελευταίες εμφανίσεις του δείχνει-αν μη τι άλλο-πως επανέρχεται σταδιακά στον καλό δρόμο και βελτιώνεται.

Στο δεκαήμερο που προηγήθηκε υπήρχε η πολύ καλή εμφάνιση με την Αϊντχόφεν στην Ολλανδία, η καλή-τουλάχιστον σε αμυντικό επίπεδο-παρουσία στο «Καραϊσκάκη» απέναντι στον Ολυμπιακό και οι δύο νίκες στη Λεωφόρο επί Παναιτωλικού και Ατρομήτου για Κύπελλο και πρωτάθλημα αντίστοιχα.

Ο Γιάννης Αναστασίου περιμένει από την ομάδα του ακόμη περισσότερη βελτίωση εν όψει των δύο καθοριστικών αγώνων που μεσολαβούν μέχρι τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες: την Πέμπτη απέναντι στην PSV, όπου με νίκη ανοίγει ο δρόμος για πρόκριση στους «32» του Europa League, και την Κυριακή στην Τούμπα απέναντι στον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, προκειμένου να συνεχιστεί η αναρρίχηση στη βαθμολογία της Super League.

Περιμένοντας τους… στόπερ

Από σήμερα το ενδιαφέρον στρέφεται στο παιχνίδι της Πέμπτης (20:00) απέναντι στην Αϊντχόφεν στη Λεωφόρο, που αναμένεται κατάμεστη. Το τεχνικό τιμ αγωνιά για τη συμμετοχή του Γκόρντον Σίλντενφελντ που κάνει αγώνα δρόμο για να προλάβει το ματς μετά το μυϊκό τραυματισμό που υπέστη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Παράλληλα, από το χθεσινό ματς αποχώρησε με πρόβλημα στους κοιλιακούς ο Σπύρος Ρισβάνης και σήμερα θα εξακριβωθεί η αγωνιστική του κατάσταση. Αντίθετα, ο Μλάντεν Πέτριτς είχε μεν ένα σφίξιμο στη γάμπα χθες μετά τον αγώνα, αλλά δεν φαίνεται κάτι ανησυχητικό. Διαθέσιμοι για το ματς της Πέμπτης είναι ο Μάρκου Μπεργκ, που χθες δεν χρησιμοποιήθηκε (δεν το «απαίτησε» η εξέλιξη του ματς και προφυλάχθηκε από δεύτερο σερί ματς μέσα σε τρεις μέρες μετά από απραξία δύο μηνών), αλλά και ο Θανάσης Ντίνας που ήταν εκτός αποστολής από το χθεσινό ματς επειδή κρίθηκε ανέτοιμος μετά τον τραυματισμό που είχε απέναντι στην PSV.

*Εντείνονται από σήμερα οι επαφές του Γιάννη Αλαφούζου με άλλες ομάδες, για να εξεταστούν τρόποι που θα επιχειρήσουν να «ξηλώσουν» το σύστημα το οποίο λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως εδώ και καιρό καταγγέλλει η πλευρά Παναθηναϊκός. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: