Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Πράνιτς: «Αποτέλεσμα ομαδικής δουλειές»

Προϊόν της ομαδικής δουλειάς ήταν η νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ατρόμητο σύμφωνα με τον Ντάνιελ Πράνιτς.

Πράνιτς: «Αποτέλεσμα ομαδικής δουλειές»
Ευχαριστημένος από την επιστροφή του Παναθηναϊκού στις νίκες στο πρωτάθλημα εμφανίστηκε ο Ντάνιελ Πράνιτς. Ο Κροάτης μέσος, μιλώντας μετά το τέλος του ματς, απέδωσε την εμφάνιση και την επικράτηση απέναντι στον Ατρόμητο στην ομαδική δουλειά.
Τέλος τόνισε πως δεν τον ενδιαφέρει ο ρόλος του ηγέτη, τον οποίο του αποδίδουν, επισημαίνοντας πως την ομάδα παίζουν όσοι αξίζουν.

Αναλυτικά:

«Ήταν μια πολύ καλή, ομαδική εμφάνιση που έφερε τη νίκη που ήταν επιβεβλημένη. Είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους και έτσι θα προχωρήσουμε στη συνέχεια».

Για το ρόλο του ηγέτη σε ένα νεανικό σύνολο: «Για εμένα είναι σημαντικό πως τα πάμε σαν ομάδα. Δεν έχει σημασία αν κάποιος είναι 18, 19 ή 22. Αν είναι καλός, θα παίξει καλά. Αυτό είναι που έχει σημασία στο ποδόσφαιρο. Αν συνεχίσουμε όπως παίξαμε σήμερα θα έχουμε λιγότερα προβλήματα στη συνέχεια. Πρέπει να είμαστε ομάδα στο γήπεδο. Κάποιες μέρες δεν είμαστε καλοί, πάντα προσπαθούμε όμως για το καλύτερο και σήμερα η εμφάνισή μας ήταν αρκετή για τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: