Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Βαζάκας: «Αισθάνομαι αδικημένος»

Παράπονα απ’ τη διαιτησία του αγώνα με την ΑΕΚ εξέφρασε ο Γιώργος Βαζάκας. Ο τεχνικός του Αχαρναϊκού χαρακτήρισε ως μόνο λάθος του διαιτητή το δεύτερο γκολ, κάνοντας λόγο για «κλοπή».

Βαζάκας: «Αισθάνομαι αδικημένος»
Αδικημένος απ’ το αποτέλεσμα του αγώνα με την ΑΕΚ (2-1) δήλωσε ο Γιώργος Βαζάκας.

Επικαλούμενος τις καθυστερήσεις του αγώνα (στις οποίες ωστόσο έγιναν νέες καθυστερήσεις λόγω της εισόδου οπαδών στο γκολ της ισοφάρισης) ο προπονητής του Αχαρναϊκού εξέφρασε την άποψη ότι το δεύτερο γκολ της «Ένωσης» ήταν εκπρόθεσμο.

Παρόλο που μίλησε ωστόσο για «κλοπή», διευκρίνισε ότι δεν καταλογίζει πρόθεση στον διαιτητή να ευνοήσει την ΑΕΚ και σημείωσε ότι εκείνη είναι περαστική από την κατηγορία.


Αναλυτικά όσα είπε ο Βαζάκας

Για το παιχνίδι: «Ήταν ιστορικό ματς για τον Αχαρναϊκό. Η ΑΕΚ είναι περαστική, δεν παίζουμε κάθε μέρα. Ήταν ευτύχημα για εμάς αυτό το παιχνίδια. Η ομάδα μου ήταν διαβασμένη, γιατί έχουμε δει πολλές φορές την ΑΕΚ. Έχει ποιότητα και ταχύτητα από τα άκρα. Δέσαμε τα άκρα και πρεσάραμε το κέντρο. Για αυτό είχαμε τον έλεγχο, ενώ μπορούσαμε και δεύτερο γκολ.

Η ΑΕΚ ρίσκαρε στο δεύτερο. Το ξέραμε. Είχε κενά όμως στην άμυνά της, αλλά δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Είχαμε τέλεια αμυντική λειτουργία, περιορίσαμε τους χώρους, ενώ η ΑΕΚ είχε υπομονή. Δεν μπορούσε να κάνει φάση από οργανωμένη επίθεση»
.

Για την ανατροπή στο τέλος: «Το πρώτο γκολ ήταν στις καθυστερήσεις. Δεχθήκαμε γκολ, εις βάρος του Γέσιτς, με πέντε λεπτά καθυστερήσεων ενώ ήταν τρεις αλλαγές. Έβαλε ψηλούς η ΑΕΚ και έβαλε το γκολ. Αισθάνομαι στεναχωρημένος, γιατί αισθάνομαι την αδικία. Το δεύτερο γκολ που μπήκε στο 97' ήταν αδικαιολόγητο. Μου είπε ο διαιτητής, πως κέρδισε κόρνερ για αυτό το κράτησε. Έγινε κλοπή σήμερα.

Η ΑΕΚ έπρεπε να κάνει αυτό που έκανε και το έκανε. Δεν λέω γι αυτήν κάτι. Είναι μεγάλη ομάδα. Για τα παιδιά στεναχωριέμαι, γιατί δικαιούμαστε τον πόντο. Μετά από μέρες θα μείνει το αποτέλεσμα, όχι η αδικία. Εύχομαι τα καλύτερα για τον Τραϊανό, νέος προπονητής σε μια μεγάλη ομάδα. Δείξαμε ανάστημα σήμερα, φτιάξαμε καλή ομάδα»
.

Για το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ: «Ήταν πέρα από το χρόνο το δεύτερο γκολ, κράτησε πέντε και το τελείωσε στα επτά. Είναι άδικο. Δεν λέω ότι το κράτησε για να βάλει η ΑΕΚ γκολ. Η μεγάλη ομάδα θα έχει την εύνοια του διαιτητή. Έκανε λάθος ο διαιτητής. Μέχρι το 96' ήταν τέλειος, μετά έκανε το μεγάλο λάθος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: