Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Το έχει ξανακάνει!!


Αν και ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο -5 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, στο πρόσφατο παρελθόν έχει συμβεί ξανά να απέχει με ακριβώς τους ίδιους βαθμούς και στο τέλος να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Το έχει ξανακάνει
Στο παιχνίδι με τη Γιουβέντους έχουν στρέψει την προσοχή τους στον Ολυμπιακό, στον οποίο υποστηρίζουν ότι δεν έχει τελειώσει ακόμα το πρωτάθλημα.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο παρουσιάζονται αισιόδοξοι ότι μπορεί να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, έχοντας ως «όπλο» αυτό που είχαν πετύχει τη σεζόν 2011/12.

Εκείνη την αγωνιστική περίοδο οι Πειραιώτες είχαν βρεθεί δύο φορές στο μείον πέντε, αλλά τελικά κατάφεραν στο τέλος να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο η ομάδα προερχόταν από νίκη επί της Μαρσέιγ στη Γαλλία και πήγε στην Τρίπολη. Εκεί (27 Νοεμβρίου του 2011) έχασε με 2-0 από τον Αστέρα στην Τρίπολη και ο Παναθηναϊκός νίκησε τον ΟΦΗ με 3-1, με τη βαθμολογία να γράφει ΠΑΟ: 23 και Ολυμπιακός: 18.

Τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα τον Ιανουάριο, όταν οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν χάσει με σκορ 1-0 από την Skoda Ξάνθη και ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Ατρόμητο με το ίδιο σκορ. Η βαθμολογία σε εκείνο το χρονικό σημείο ήταν ΠΑΟ: 45 και Ολυμπιακός: 40.

Παρόλα αυτά, ο Ολυμπιακός κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο, έχοντας μάλιστα διαφορά επτά βαθμών από τον δεύτερο Παναθηναϊκό (73 έναντι 66). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: